Ministrul Transporturilor, candidat la postul de „răzgândac“

    Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc (foto), nu a venit, ieri, aşa cum declara în urmă cu două zile,pe Lotul 3 al autostrăzii Lugoj-Deva.
Cuc a dat constructorului de pe acest lot, termen până ieri să remedieze defecţiunile. Însă, una a vorbit ministrul şi alta s-a întâmplat. În aceste condiţii, nu se ştie dacă această porţiune din A1 va fi dată în trafic la finalul lunii august, aşa cum a afirmat ministrul Transporturilor.
Prefectul judeţului, Fabius Kiszely, a declarat pentru MESAGERUL HUNEDOREAN, că ieri a mers cu directorul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), Sorin Scarlat, pe teren, dar nu a fost făcută recepţia pe Lotul 3 al autostrăzii. ”Nu s-a întâmplat nimic, nici nu a fost reziliat contractul, nici nu a fost făcută recepţia. Constructorul spaniol a cerut o întrevedere cu ministrul Transporturilor şi cu directorul CNAIR pentru luni, 26 august. Recepţia pentru Lotul 3 a fost respinsă săptămâna trecută. Constructorul trebuie să facă o nouă notificare pentru o altă recepţie. Vom vedea după data de 26 august ce se va întâmpla”, a declarat prefectul judeţului, Fabius Kiszely. Deocamdată, doar Lotul 4 al autostrăzii Lugoj-Deva a fost dat în folosinţă, de la Şoimuş la Ilia.(Sorina Popa)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Centrul de prelevare organe de la spitalul devean este funcţional de doi ani

Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, a declarat că fiecare spital judeţean va fi obligat să aibă un centru de prelevare de...

Gura lumii, 23.08.2019

Vorbesc cârcotaşii că o duduie care se ocupă cu organizarea de cursuri cu fonduri europene are un stil extrem de...

Bulină neagră, 23.08.2019

lie Florin, cetăţean din municipiul Deva

Închide