Ministrul Intotero a vizitat tabăra ARC de la Căprioara

10 iulie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Comunitate

Luna iulie este luna prieteniei la MRP, unde săptămâna trecută a început Programul de Tabere „ARC”, ediţia 2019, care aduce la un loc copii şi tineri români din toată lumea.

Ieri, cei peste 50 de copii din Italia şi Bulgaria, din Tabăra de la Căprioara – Deva, au avut un oaspete deosebit. Ministrul Natalia-Elena Intotero s-a alăturat copiilor şi i-a însoţit la atelierele de creaţie şi pictură, felicitându-i pe participanţi pentru creativitatea de care au dat dovadă.
De asemenea, demnitarul le-a transmis copiilor că taberele ARC prin toate activităţile derulate, fie în competiţiile sportive sau prin joc şi voie bună, sunt o ocazie să se bucure că sunt români şi că pentru noi, cei de acasă, e o şansă să-i cunoaştem mai bine pe copiii români de pretutindeni care iau cu ei oriunde merg, o parte din România.
Taberele „ARC” sunt organizate în perioada 1 iulie – 27 august 2019, în serii consecutive de câte şapte zile în Centrele de Agrement din Sulina, judeţul Tulcea, Oglinzi, judeţul Neamţ, Căprioara, judeţul Hunedoara şi Săcelu, judeţul Gorj.
Anul acesta, la ediţia 2019 sunt aşteptaţi în taberele ARC peste 3.000 de copii şi tineri români din Albania, Austria, Bulgaria, Canada, Cehia, Emiratele Arabe Unite, Franţa, Germania, Grecia, Italia, Macedonia de Nord, Marea Britanie, Olanda, Republica Moldova, Serbia, Spania, Statele Unite ale Americii, Ucraina şi Ungaria. (A. Năstase)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Transgaz a început lucrările în comuna Densuş

După ce în 2017 şi 2018, în comuna Densuş au avut loc întâlniri de consultare şi informare a cetăţenilor, cei...

Biroul Politic al ALDE Hunedoara a fost dizolvat, dar Moloţ rămâne preşedinte

Mircea Moloţ (foto) rămâne preşedintele organizaţiei judeţene Hunedoara a ALDE, deşi biroul politic judeţean a fost dizolvat, la fel ca...

Actriţa Nicoleta Bolcă revine la conducerea teatrului din Petroşani

Actriţa Nicoleta Bolcă (foto) revine la conducerea Teatrului Dramatic ”I.D. Sîrbu” din Petroşani, după ce ar fi obţinut cel mai...

Închide