ActualitatePolitica si administratie

Miniştrii agriculturii din România şi Iordania – vizită la o fermă de ovine din comuna Romos

Ministrul Agriculturii și Dezvoltării Ru­rale, Petre Daea, împreună cu ministrul Agri­culturii din Iordania, Khaled Hneifat, s-au aflat, ieri, în vizită în județul Hunedoara.

Fermă de ovine
Cei doi demnitari, însoțiți de o numeroasă delegație, au fost întâmpinați la Romos de pre­ședintele Consiliului Județean Hunedoara, Laurențiu Nistor, și de alți reprezentanți ai administrației județului Hunedoara. Miniștrii agriculturii din cele două țări au vizitat o fermă de ovine din localitate, considerată etalon pentru sectorul zootehnic din re­giunea noastră.
„Ieri, am avut bucuria de a-i ura bun-venit în județul Hunedoara, bunului nostru prieten, Petre Daea. Ministrul Agriculturii și Dez­vol­tării Rurale a revenit în județul nostru alături de Khaled Hneifat, ministrul Agriculturii din Iordania, însoțit de o numeroasă delegație. Această vizită este un privilegiu pentru noi cu atât mai mult cu cât cei doi demnitari și-au manifestat dorința de a vizita o fermă de ovine din comuna Romos.
Mă bucur că activitatea fermierilor hune­do­reni este prezentată ca exemplu solid de bună practică în domeniul zootehniei la nivel european! Datorită eforturilor depuse de fermieri și de specialiștii din Ministerul Agri­culturii și Dezvoltării Rurale, România are șansa uriașă de a transforma agricultura românească într-una competitivă!
Județul Hunedoara se află pe drumul mo­dernizării agriculturii și al creșterii po­ten­țialului agricol, iar vizita de astăzi este o dovadă puternică în acest sens”, a declarat Laurențiu Nistor, președintele Consiliului Ju­dețean Hunedoara. (A.N.)

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura