Actualitate

MINISTERUL EDUCAŢIEI – ȘCOALA POSTLICEALĂ SANITARĂ – CAROL DAVILA DEVA

ÎNSCRIERI pentru anul școlar  2023-2024

 

Înscrierile se fac la secretariatul Şcolii Postliceale Sanitare „CAROL DAVILA” care se află în Deva, Str. Duiliu Zamfirescu, Bloc Q4 (vis a vis de Policlinica din Gojdu), de luni până vineri, între orele 10:00 – 17:00. 

 

SPECIALIZĂRI :

  • ASISTENT MEDICAL GENERALIST
  • ASISTENT MEDICAL DE FARMACIE
  • ASISTENT MEDICAL BALNEOFIZIOKINETOTERAPIE ȘI RECUPERARE

 

ACTE NECESARE:

– Copie C.I;  – Copie certificat naștere;  – Copie certificat căsătorie (dacă este cazul); – Copie Diplomă Bacalaureat (sau copie Certificat Absolvire a Liceului + Foaia Matricolă); – Adeverință medic familie (cu mențiunea Apt pentru înscrierea la Școala Postliceală)

– TAXĂ ÎNSCRIERE – 100 RON; TAXĂ CONFIRMARE LOC – 500 RON (se achită la înscriere)

*Certificatul de Calificare Profesională obținut la finalizarea studiilor este RECUNOSCUT INTERNAȚIONAL. Pentru cazurile excepționale impuse de stare de urgență/alertă, școala dispune de platformă online destinată cursanților. 

 

Pentru a vă înscrie, trebuie să fiţi absolvenţi de liceu (CU SAU FĂRĂ DIPLOMĂ DE BACALAUREAT). Admiterea pe bază de interviu şi dosar. Relatii la telefon 0723247829 sau e-mail : [email protected]

 

* Școlile postliceale sanitare sunt printre cele mai căutate instituții de învățământ, asigurând șanse mari pentru un serviciu în sistemul public și privat, atât în țară cât și în străinătate. Din 2018, studiile postliceale sanitare pot fi echivalate, absolvenții cu diplomă de bacalaureat putând continua studiile în învățământul superior medical.

One thought on “MINISTERUL EDUCAŢIEI – ȘCOALA POSTLICEALĂ SANITARĂ – CAROL DAVILA DEVA

  • Înlocuirea Populației
    https://www.nationalisti.ro/inlocuirea-populatiei/

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.