Miniciuna are picioare scurte, susţin membrii PMP Petroşani

Dorin Corpade05-pv-blur-constituire-organiizatie-tineret-alde-petrosani

Nu este campanie electorală „reuşită” dacă nu are şi o sămânţă de scandal. De această dată îşi încrucişează săbiile organizaţiile judeţene ale PMP şi ALDE. Ultimii, adică liderii ALDE, susţineau sus şi tare, într-un comunicat de presă, că la Petroşani n-a existat organizaţie de tineret ALDE şi nici că aceşti tineri au plecat cu arme şi bagaje la PMP.

Desigur, pentru partidul lui Tăriceanu, plecarea în masă a unor membri, fie ei şi de la organizaţia de tineret, nu este un lucru prea confortabil în prag de campanie electorală. Dimpotrivă, constituie o lovitură de imagine şi, tocmai de aceea,  liderul judeţean Mircea Moloţ  neagă existenţa organizaţiei respective. Numai că membrii PMP Petroşani, care au fost acuzaţi de ALDE Moloţ de minciună, revin cu precizări şi cu documentul prin care fac dovada că nu ei au minţit, ci Moloţ & compania. Astfel, cei de la PMP dovedesc negru pe alb, prin procesul verbal în care se consemnează înfiinţarea şi existenţa organizaţiei de tineret ALDE Petroşani, că ei n-au minţit. În documentul respectiv se vede că  în data de 26 aprilie 2016, la sediul ALDE Petroşani, din str. 1 Decembrie 1918, nr. 90, a fost încheiat procesul-verbal, certificat prin ştampila preşedintelui Milu Vladislav, prin care este evidenţiată  constituirea Organizaţiei de Tineret ALDE Petroşani şi din care rezultă că, în urma deliberărilor, Biroul Executiv al Organizaţiei de Tineret ALDE Petroşani a ales în unanimitate ca preşedinte al organizaţiei pe Alin Alexandru Costache, care a şi preluat această funcţie de la acea dată, respectiv 26 aprilie 2016.
Deci, până la urmă, cine dezinformează, domnilor de la ALDE?

2 comentarii la „Miniciuna are picioare scurte, susţin membrii PMP Petroşani

 • 19 octombrie 2016 la 23:51
  Permalink

  Nu este stampila ALDE, este un proces verbal fals

 • 20 octombrie 2016 la 11:13
  Permalink

  0,23519471 % se bate cu 0,23519472 %
  Mai ce stire bomba !!!

  Daca-n Vale intri intr-un birt (carciuma – pentru cei din regat), aduni de zece ori mai multe semnaturi pentru un bidon de bere.
  Da’,
  1. care e stirea ? ca molot minte ??
  2. si care e miza ??? sa intre pena si dorinel paran in parlament ????

  Hai , fugiti cu cercul.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare