Mihalache Marian recunoaşte că şi-a filmat amanta la duş

Andreea Lazăr

La termenul de ieri al procesului în care fostul director adjunct al APIA Hunedoara, Mihalache Marian, este judecat pentru crimă, a fost rândul detectivului de caz să depună mărturie. Românul a pledat nevinovat, la sfârşitul lunii ianuarie anul trecut, când a fost descoperită oribila crimă.

„Nu am vrut să o supăr“

Potrivit jurnaliştilor din Irlanda, hunedoreanul a recunoscut că a filmat-o pe Pricăjan Loredana la duş, dar susţine că femeia nu se afla sub presiune. „Nu am exercitat nici o presiune asupra ei”, a afirmat Mihalache Marian, potrivit site-ului irishtimes.com. Când acuzarea a susţinut că femeia plângea când a fost filmată, românul a afirmat: „Nu din cauza mea. Nu am vrut să o supăr. Doar o tachinam”, referindu-se la afirmaţia că înregistrarea va fi postată pe Internet, pentru ca „lumea să vadă  că eşti o târfă”.
Marian a mai fost întrebat ce căuta în camera Loredanei, o hartă pe care era marcat locul de muncă al femeii. Hunedoreanul a răspuns că dorea să ştie unde munceşte şi a negat varianta că a dorit ca Loredana să afle că el este în Dublin. Marian a declarat că el a fost înjunghiat de victimă şi nu invers, după care a leşinat şi nu mai ştie ce s-a întâmplat. Detectivul l-a întrebat pe acuzat de ce un cuţit, adus de el din România, a fost găsit plin de sânge într-un dulap, lângă cadavrul Loredanei. „Vreţi să spuneţi că ea s-a înjunghiat singură de mai multe ori după care a pus cuţitul în dulap?”, a întrebat detectivul. „Nu am omorât-o pe Loredana. Nu ştiu ce s-a întâmplat”, a afirmat românul. Şi asta, după ce doctorul care l-a tratat pe hunedorean a declarat că rănile bărbatului par să şi le fi produs singur.

Fostul prieten, contactat de acuzat
Ultimul prieten al Loredanei Pricăjan, Cristian Sîrbu, a declarat că, în dimineaţa de Crăciun din 2009, când se afla în Belgia, a primit un mesaj de pe telefonul Loredanei, prin care aceasta îl ruga să intre pe Internet, pentru a vorbi cu ea. „În momentul în care am deschis programul, am văzut pe altcineva în faţa camerei web”, a declarat Cristian Sîrbu, arătând spre acuzat. „Mi-a spus să vin la Dublin să ne petrecem Crăciunul şi Anul Nou împreună, ca o familie mare şi fericită. A spus că vrea doar să ne întâlnim, să ştie cine sunt”, a declarat Sîrbu.
Procesul lui Mihalache Marian va continua în zilele următoare iar, în cazul în care va fi găsit vinovat pentru uciderea Loredanei Pricăjan, acesta riscă să-şi petreacă restul vieţii după gratii.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.