Mihalache Marian – audiat la Dublin

Livia Botici

Fostul vicepreşedinte PDL Hunedoara, Mihalache Marian (foto), acuzat că şi-a ucis amanta în Irlanda, a fost audiat ieri, din nou, de judecătorii irlandezi.

Nu vrea eliberare pe cauţiune

Procesul fostului director APIA, în care este acuzat că i-a luat viaţa asistentei medicale Pricăjan Loredana, continuă la Dublin. Potrivit declaraţiilor făcute de avocatul din oficiu al acestuia, Mihalache Marian nu doreşte să fie eliberat pe cauţiune din închisoare. Acesta spune că procesul va dura cu siguranţă, cel puţin până la sfârşitul anului.

Înjunghiată de 20 de ori

Reamintim că, pe 29 ianuarie, Pricăjan Loredana, care lucra ca asistentă la un spital din Dublin, a fost găsită înjunghiată de zeci de ori într-un apartament din campusul Institutului Irlandez de Management. Poliţiştii, care au venit la locul tragediei, l-au găsit alături de trupul neînsufleţit al femeii pe Mihalache Marian, care era rănit în zona gâtului. Autorităţile irlandeze suspectează că a fost vorba de o crimă pasională, comisă de hunedorean, care apoi a încercat să se sinucidă. El a fost reţinut de oamenii legii irlandezi, iar în prezent, se află în arestul poliţiei şi riscă închisoarea pe viaţă.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.