Mihai Manea: „CNS Cetate Deva este mult superioară celorlalţi adversari!”

Devenii au suferit o înfrângere dureroasă la Ighiu, a doua a returului, şi tot în judeţul Alba, precedenta fiind la Galda de Jos, ironia sorţii, tot cu 0-1 şi tot dintr-un penalti. În ciuda faptului că s-au depărtat din nou de prima poziţie, alb-albaştrii au primit complimente de la antrenorul Ighiului, Mihai Manea (foto), cel care în urmă cu 13 ani îmbrăca tricoul lui CS Deva, în Liga a II-a.

„Îi doresc Devei să promoveze!”
Cu trei remize şi o înfrângere în retur, Performanţa Ighiu a obţinut prima victorie din această primăvară chiar împotriva unei candidate la promovare, CNS Cetate Deva. Succesul a fost de asemenea primul pentru Mihai Manea, ca antrenor în Liga a III-a. Tehnicianul de 36 de ani a afirmat că echipa sa şi-a dorit mai mult victoria, un fapt ce, la acest nivel, face diferenţa. „A fost o victorie muncită, jucătorii mei s-au dăruit, iar într-un meci echilibrat, cum a fost cel de azi, de obicei câştigă echipa care îşi doreşte mai mult victoria”, a spus Manea. Totuşi, după ce a remizat cu Lugoj şi Reşiţa şi a învins Deva, antrenorul Performanţei Ighiu afirmă că trupa hunedoreană este superioară celorlalţi adversari întâlniţi. „Din punctul meu de vedere, CNS Cetate Deva este mult superioară celorlalţi adversari întâlniţi de noi până acum. Noi vom juca la fel în toate partidele, dar îi doresc Devei să promoveze în Liga a II-a”, a afirmat Manea.

A apărat culorile trupei de sub Cetate
Iubitorii fotbalului devean şi-l amintesc pe Mihai Manea, care în perioada 2003-2004 a îmbrăcat tricoul echipei CS Deva, aceasta evoluând pe atunci în Liga a II-a. După plecarea de la echipa deveană, Manea a evoluat la Hassania Agadir, în Maroc, la Unirea Sânnicolau Mare, Zimbrul Chişinău şi Unirea Alba Iulia.
Tănase: „Fotbalul te loveşte când îţi e mai bine!”
Extrem de dezamăgit după eşecul de la Ighiu, Viorel Tănase, antrenorul devenilor, crede că trupa alb-albastră merita cel puţin un rezultat de egalitate. „Nu mă aşteptam să pierdem, dar după aspectul jocului meritam cel puţin un egal, nu mai zic de o victorie. În prima repriză ne-am creat trei-patru ocazii monumentale, după minutul 25, dar dacă nu marchezi, fotbalul te judecă. Nu am reuşit să-i desfacem pe cei de la Ighiu, o echipă bine organizată defensiv. Păcat, trebuie să analizăm această înfrângere, am făcut multe greşeli pe care trebuie să le remediem. Din păcate, fotbalul te loveşte când îţi e mai bine, dar asta e, mergem înainte, ne aşteaptă un meci greu cu CSM Lugoj, pe care trebuie să-l câştigăm”, a spus antrenorul lui CNS Cetate Deva. (Ovidiu Mănăstire)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Judoka deveni au cucerit opt medalii la Cupa „Cab Star”

Judoka de la clubul CNS Cetate Deva au avut comportări foarte bune la Cupa „Cab Star”, o competiţie desfăşurată în

Concursuri ale bibliotecii judeţene dedicate elevilor din ciclul primar

Magdalena Şerban Vineri, Biblioteca Judeţeană „Ovid Densusianu”  a organizat la Teatrul de Artă din Deva cea de-a XII-a ediţie a

Derbi cu de toate, dar fără goluri

Şoimul Băiţa şi Inter Petrila au încheiat nedecis, scor 0-0, în derbiul Ligii a IV-a, gazdele ratând şansa de a

Închide