Mihai Leu s-a întâlnit ieri cu Mike Tyson

11-mike-tyson-in-romania-cine-e-bodyguardul-sau-personal-409095Ovidiu Mănăstire

Fostul campion mondial de box profesionist, hunedoreanul Mihai Leu, s-a întâlnit ieri, la Bucureşti, cu Mike Tyson, una din legendele boxului mondial. Tyson a venit în capitala României pentru lansarea unei băuturi energizante, fiind invitat chiar în şedinţa Senatului României, întâlnindu-se de asemenea cu foştii mari campioni români, Mihai Leu, Leonard Doroftei şi Viorel Simion.

„Tyson, un sportiv extraordinar!”
Întâlnirea cu marele boxer american a fost o onoare pentru hunedoreanul Mihai Leu, care a aşteptat cu nerăbdare evenimentul. „Vă daţi seama că am aşteptat cu nerăbdare întâlnirea cu Mike Tyson. Chiar dacă a fost un sportiv controversat, Mike a fost un mare campion şi este un tip extrem de popular. Am discutat despre box, depănând amintiri din trecutul nostru ca sportivi”, a declarat Mihai Leu.

„Avem nevoie de soluţii pentru revigorarea sportului!”
Leu, în vârstă de 47 de ani, este conştient că boxul românesc este în decădere şi crede că este nevoie de soluţii pentru revigorarea întregului sport românesc. „E adevărat că boxul românesc este în regres, dar întreg sportul românesc este şi trebuie să venim cu soluţii pentru revigorarea lui. E greu în ziua de azi, ca boxer român, să ajungi în top, pentru că nu ai condiţiile necesare de a progresa. Dar, ca sportiv, trebuie să te pregăteşti în orice condiţii şi să profiţi de orice şansă care ţi se oferă”, a mai spus Leu.

Regretă dispariţia lui Gelu Simoc
Iniţiator al proiectului FC Hunedoara, alături de Dan Bobouţanu, Mihai Leu deplânge dispariţia lui Gelu Simoc, fostul preşedinte al Corvinului. „A fost o veste extrem de tristă moartea lui nea Gelu. Am aflat încă de duminică ce s-a întâmplat şi bănuiam că aici se va ajunge. A fost un om extraordinar, chiar îmi aduc aminte că am fost cu el la Timişoara, când ne-am întâlnit cu Mircea Lucescu, pentru semnarea actelor înfiinţării clubului. Şi dispariţia acestui club o consider o mare greşeală”, a încheiat fostul campion.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare