Mihai Leu mai are de aşteptat

Sorina Popa

Vineri, în şedinţa Consiliului Local, aleşii hunedoreni au revocat hotărârea prin care s-au stabilit criteriile de selecţie pentru postul de administrator public al municipiului Hunedoara. Asta, după ce Prefectura a decis că hotărârea prin care se stabileau criteriile de desemnare a persoanei care va ocupa postul respectiv este nelegală.
„Unul dintre criteriile stabilite este cunoscător al limbii germane-nivel avansat şi al limbii engleze-nivel mediu, ducând implicit la o discriminare a populaţiei cunoscătoare a limbilor străine de circulaţie internaţională. Din hotărârea adoptată nu rezultă că a fost respectată procedura prevăzută de Legea nr. 52/2003 privind transparenţa decizională în administraţia publică, această hotărâre fiind un act normativ care stabileşte criteriile, procedurile şi atribuţiile specifice funcţiei de administrator public, la nivelul municipiului Hunedoara, reglementând o problemă de interes public”, se arată în documentul trimis de către prefectură, legislativului local din Hunedoara, referitor la hotărîrea privind funcţia de administrator public. În aceste condiţii, urmează ca aleşii locali din municipiul Hunedoara să reia în dezbatere şi să voteze proiectul cu administratorul public, modificat potrivit prevederilor legii, într-o altă şedinţă.
Se ştie, din campania electorală din vară, că Viorel Arion, care a câştigat postul de primar al Hunedoarei, a făcut echipă cu Mihai Leu (foto), pe care-l susţine pentru funcţia de administrator public al municipiului. Dar după cum se vede treaba acesta din urmă mai are de aşteptat câtva timp şi de trecut câteva obstacole până să ajungă city-managerul municipiului de pe Cerna.

2 comentarii la „Mihai Leu mai are de aşteptat

 • 3 septembrie 2012 la 7:16
  Permalink

  era normal sa fie asa numa ca sanchi consilierii n-au stiut ca orice hotarare mai tre sa treaca si de Prefectura, da ma rog – bate-i Doamne in cap cu Leuca pana-i luminezi. Asa ca domnul Mikael Lowe mare roman, mai trebuie sa-si inventeze si alte functii pt pregatirea si talentele domniei sale. nu stiu sincer la ce ar putea sa fie priceput

 • 3 septembrie 2012 la 16:28
  Permalink

  Din pacate nu ma mai simt…..Hunedoarean….asa cum era in trecut…..acum sunt un biet hunedorean condus de incompetenti……si mai ales…..de niste incompetenti cu pretenti de oameni mari….
  Nu pot decat sa ma bucur de decizia prefectului dar…..vreau sa va amendez pe voi …..jurnalisti…..carora vi se pare absolut normal…..ca un primar……fie el chiar Pdl-ist……sa sustina…..pe cineva..chiar daca nu e vb de o numire asa cum ne-am obisnuit…..in romania……ci de un post scos la concurs…..
  Eu cred domnilor jurnallisti ca primarul trebuie sa fie impartial……sau mai bine zis….mediator…..nici decum o papusa care danseaza precum canta alti…….
  Iar de domnul Leu……ce sa zic……el in afara de box…..unde a muncit……nu a mai prestat niciodata nimic…..asadar……..am o singura intrebare…….El poate…..sau mai bine zis……stie sa Munceasca?!?!?!?

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare