Sport

Mihai Leu, INTERNAT, din nou, de urgență, la Institutul Clinic Fundeni. Prof. dr. Irinel Popescu, DETALII despre starea de sănătate a marelui campion

Mihai Leu (foto) a ajuns, din nou, la Ins­ti­tutul Clinic Fundeni, pentru a două oară în ultima lună, scrie evz.ro. Fostul campion mondial de box şi campion naţional de raliuri, Mihai Leu, a fost in­ter­nat de urgenţă, luni seară, la Insti­tutul Clinic Fundeni, fiind preluat de cunoscutul medic Irinel Popescu, după ce pacientul a spus că a vărsat de mai multe ori pe parcursul zilei.

„Chiar dacă au fost operate, se refac și îi dau diverse simptome”
Într-o declarație pentru Gândul, prof. dr. Irinel Popescu a explicat de ce a ajuns marele campion în această situa­ție și care este, momentan, starea sa de sănătate.
„Se simte bine acum, însă are epi­soa­dele acestea din cauza unor aderențe care, în timp, chiar dacă au fost operate, se refac și îi dau diverse simptome. Este destul de neplăcută această problema, dar este ținută sub control”, a spus medicul lui Mihai Leu.
Pe 11 mai, fostul campion mondial de box a ajuns tot la Insitutul Fundeni, în urma unor complicaţii apărute de la in­tervenția chirurgicală avută în această pri­măvară, la Spitalul Militar din București. Pacientul, în vârstă de 55 de ani, aflat în evidența Institutului Clinic Fundeni de 10 ani, de când a fost diag­nosticat cu cancer, are o stare generală bună în aceste momente.
Mihai Leu este fost campion mondial de box şi campion naţional de raliuri și viteză în coastă. El s-a remarcat ca pugilist, devenind campion mondial WBO la categoria semimijlocie în 1997.
După retragerea forţată din acti­vi­tatea competiţională, din cauza unei accidentări, s-a dedicat curselor de raliuri, reușind să performeze și la aceas­tă disciplină.
În afară de box și automobilism, Mihai Leu este pasionat și de fotbal, iar echipa lui de suflet este Corvinul Hunedoara, ma­rea revelație din acest sezon.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura