Mihaela Buzărnescu, victorioasă la Budapesta

Perechea româno-maghiară Mihaela Buzărnescu/Fanny Stollar a câştigat, sâmbătă, titlul în proba de dublu din ca­drul turneului de tenis de la Budapesta (WTA), dotat cu premii totale de 235.238 de dolari, după victoria cu 6-4, 6-4 în faţa cuplului Aliona Bolsova (Spa­nia)/Tamara Korpatsch (Germania).
Mihaela Buzărnescu a cucerit al doilea său titlu WTA la dublu, după cel obţinut în 2018, la Strasbourg, alături de Raluca Olaru.Pentru tenismena din România aceasta este a şasea finală WTA la dublu. Mihaela a mai jucat trei finale în 2018, la Praga (alături de belarusa Lidia Morozova), la Nottingham (alături de britanica Heather Watson) şi la East­bourne (alături de Irina Begu). Anul aceas­ta a mai disputat o finală de dublu, la Bogota, alături de Anna-Lena Fried­sam (Germania).
Mihaela Buzărnescu şi Stollar au fost recompensate cu un cec de 10.300 de dolari şi 280 de puncte WTA.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Doi sportivi din satul olimpic confirmați cu Covid

Doi sportivi au fost confirmați pozitiv cu Covid, la o zi după ce un alt oficial cazat în satul olimpic

Hunedoara are noi campioni la atletism

Campionatele naționale de atletism pentru juniori U18 s-au desfășurat la finalul săptămânii trecute la Pitești cu o participare numeroasă, la

Brazilieni la CS Hunedoara

Formația de Liga a III-a CS Hunedoara și-a reluat miercuri pregătirile, la stadionul „Michael Klein”, cu noutăți spectaculoase în lot.

Închide