„Micuţa Andra” a ajuns de urgenţă la spital

Dana Istudor

Hunedoreanca de 17 ani, care a impresionat o ţară întreagă cu vocea ei, Loredana Fieraru (foto stânga), a ajuns la spital cu dureri foarte mari, din cauza unei pietre la rinichi. Loredana a fost adusă la Spitalul municipal Lupeni de către tatăl ei. După ce medicii au investigat-o, au văzut că tânăra suferă de colică renală, mai exact, are o piatră foarte mare la rinichi care îi poate provoca probleme serioase de sănătate, dacă nu este eliminată cât mai repede.

Prin urmare, Loredana este supusă unui tratament de specialitate şi ţinută sub supraveghere cu atenţie de către specialişti. „O durea foarte rău şi am mers la spital. Acum este bine şi medicul care a venit la vizită a spus că încearcă să o fărâmiţeze ca să fie eliminată. Dacă va fi nevoie, o va trimite la un aparat care să bombardeze cu ultrasunete piatra respectivă, să o fărâmiţeze şi apoi să poată fi eliminată”, a spus Cristian Fieraru (foto dreapta), tatăl Loredanei. Adolescenta din municipiul Vulcan va mai rămâne internată în Spitalul municipal Lupeni câteva zile, iar alături de ea este şi tatăl său cu care a ajuns până în finala de la „Românii au talent”. „Am fost invitaţi să cântăm la Deva de către un impresar şi de Ziua Minerului suntem invitaţi să concertăm la Lupeni. Loredana spune că vrea să cânte şi dacă se simte bine o să onorăm invitaţiile. Ea e nerăbdătoare şi vrea să cânte neapărat”, a spus tatăl tinerei.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Trei eliminate, o calificată fără joc

FC Hunedoara, singura echipă dintre cele patru formaţii hunedorene care a jucat pe teren în etapa a II-a a Cupei

Necazurile se ţin lanţ la Vorţa

Lipsa unui medic de familie la Vorţa continuă să dea bătăi de cap primarului de aici.

Sistem şi prietenii, la Sarmizegetusa

Comunitatea din Sarmizegetusa se pregăteşte pentru un eveniment deosebit. Muzică, parade, focuri de artificii, lasere, toate se vor întâlni aici,...

Închide