Mesajul primarului Petru Mărginean către cetăţenii municipiului Deva

05 foto PM manaDragii mei,
Am în minte şi inimă doar gânduri bune şi frumoase pentru voi toţi. Se încheie astăzi o campanie în care am fost atacat murdar şi eu, şi familia mea, din toate părţile. Ce nu te omoară, te întăreşte. Este adevărat. Am trăit asta. Însă, sunt mai hotărât ca oricând şi mai determinat să lupt pentru oraşul meu, pentru oamenii frumoşi de aici. Pentru că iubesc Deva, îi iubesc pe deveni şi voi face tot ce depinde de mine pentru ca oraşul nostru să fie şi mai frumos, pentru că aici este locul în care ne dorim să ne creştem  copiii şi nepoţii.
Am avut şi am lângă mine o echipă extraordinară: echipa PNL Deva. Am simţit că inima lor bate pentru Deva. Vă mulţumesc dumneavoastră şi le mulţumesc lor! Sunt onorat că mi-aţi acordat încredere. Sunt onorat să am alături de mine echipa PNL.
Îmi doresc să ne dea Dumnezeu gândul cel bun!
Privind spre viitor, reuşim împreună!

20 de comentarii la „Mesajul primarului Petru Mărginean către cetăţenii municipiului Deva

 • 3 iunie 2016 la 8:02
  Permalink

  Otule tu iara ne minti

 • 3 iunie 2016 la 8:03
  Permalink

  Te doare in c..r de noi pe tine te doare de buzunarul matale.

 • 3 iunie 2016 la 8:18
  Permalink

  Aveți votul meu domnule primar! Petru Marginean viitorul primar al Devei!

 • 3 iunie 2016 la 8:22
  Permalink

  Domnule primar toata stima, eu va votez cu incredere, chiar daca mai sunt lucruri care ar mai trebui facute in orasul asta am convingerea ca veti continua proiectele de anvelopare a blocurilor si ca veti face si mai multe pentru noi devenii.

 • 3 iunie 2016 la 8:23
  Permalink

  Și eu votez Petru Mărginean primar!

 • 3 iunie 2016 la 8:45
  Permalink

  Votam Petru Marginean!

 • 3 iunie 2016 la 8:53
  Permalink

  Tinerii voteaza Petru Marginean!

 • 3 iunie 2016 la 8:58
  Permalink

  Domnule primar eu aunt un om simplu nu prea stiu cum e cu politica dar am vazut multe schimbari in orasul nostru si deasra va votez

 • 3 iunie 2016 la 6:18
  Permalink

  Care dintre proiectele au fost ale voastre?In 4 ani nu ati facut nimic.Acuma pe ultima suta ati facut un parc pt caini.Pediatria este in stare jalnica ,scoala care apartine de colegiul energetic cade tencuiala in cap la copii sau aceste lucruri nu sunt importante.Spatiul comercial de la gondola il are secretara ca cine a fost inainte cu suveniruri a trebuit sa plece ca nu avea relatii la primarie ar fii multe de spus despre asa zisa voastra corectitudine.

 • 3 iunie 2016 la 10:17
  Permalink

  NU votam Marginean primar !

 • 3 iunie 2016 la 10:31
  Permalink

  Votam Mircea muntean

 • 3 iunie 2016 la 10:51
  Permalink

  Ar fi multe de spus despre politica centrala si locala, despre candidatii de la primarie si consilieri, dar trebuie sa avem un singur lucru in minte: pe noi nu ne reprezinta hotii si condamnatii,precum Mircia…Cei care voteaza cu el au un IQ de maxim 70 si sunt sau au fost compromisi, ca si el.Pentru binele unui oras trebuie ales un om care a facut si va face in continuare…Proiectele noi si vechi au fost finalizate, asta e important.Felicitari domnule Marginean,va doresc succes in continuare, putere de munca si sunt sigur ca oamenii stiu ca un singur candidat e la nivelul cerintelor oamenilor si anume, actualul primar!

  Semnat,
  Un nimeni, din Deva.

 • 3 iunie 2016 la 12:05
  Permalink

  Pacat ca discutati cu cetatenii orasului numai in campanie electorala.In rest nu prea aveti timp,bineinteles sunteti un primar ” foarte ocupat de nevoile concetatenilor”!!

 • 3 iunie 2016 la 12:13
  Permalink

  E ocupat sa-si dea cu gel si sa-l pazeasca pe vicele Tati, sa n-o comita cu spritzurile prin crasme.

 • 3 iunie 2016 la 12:43
  Permalink

  Acum 4 ani ne bucuram ca am scapat de Mircia Muntean, iar acum ne vom bucura si mai tare ca scapam de Marginean. 4 ani in care nu a facut nimic pt Deva…zero barat. Doar si-a deservit interesele personale si pe cele ale multiculturalilor si civistilor din oras. A fost atacat murdar in campanie??? saracu’…cat poate el sa sufere pt asta…adevarul este ca il doare in *** de Deva. Si de locuitorii ei…

  DEVENI, TREZITI-VA PANA NU E TARZIU!!! VOTATI CU CINE TREBUIE!!!

 • 3 iunie 2016 la 13:23
  Permalink

  Simona Boiti, ce are Marginean cu pediatria? Daca nu ai nimic in cap sau ai doar frazele cu care ai fost indoctrinata, mai bine taci. Deva s-a schimbat in bine de cand e Marginean primar. Votati cu Marginean! Eu nu merg la vot.
  🙂

 • 3 iunie 2016 la 18:05
  Permalink

  Don Pedro, dacă din ’90 am votat la toate alegerile, anul acesta o să refuz să mai votez și asta tocmai pentru că vă încăpățânați să rămâneți în această funcție și să vă folosiți de un post tv al cărui menire este alta.

 • 3 iunie 2016 la 18:33
  Permalink

  Astazi a fost ultima ta zi de lucru la primarie . Am inteles ca Mircia a si trecut pe acolo sa se reacomodeze cu locul si sa-si cunoasca noua secretara …

 • 4 iunie 2016 la 10:44
  Permalink

  TECONSUB SL

  Oficina Central
  C/ Aurelio Aguirre Galarraga 4 .11 B- 15008 LA CORUÑA – ESPAÑA TELF 639 833 171

  31.05.2016
  E-MAIL: [email protected]

  Stimate domnule PrimarPetre Marginean, dl Cosmin Vasile, Dl Ioan Davidescu,

  Casa de avocatura din Bucuresti a dlui Avocat Gheorghe Gheorghiu nea informat ca OSIM ii va trimite la Euriteh saptamana aceasta o scrisoara prin care ii va aduce la cunostinta ca se afla intr-un litigiu si ca trebuie sa opreasca productia platformelor noastrea pana la emiterea rezolutiei de plagiat, dumneavoastra de saptamana trecuta ati luat la cunostinta ca avocatul care ne reprezinta a rezentat cererea de anulare a model de utilitate la OSIM si ca aceasta este primul pas pentru a cere Euriteh Srl daune interese pentru prejudiciul cauzat companiei noastre.

  Compania noastra un va consimti plagierea in continuare a platformelor noastre, suntem informati in fiecare momento despre situatia din Deva si suntem atenti la orice stire care anunta inceperea lucrarilor pentru actioanrea in consecinta inaintea autoritatilor Romane si cele de la Bruxelles. Avem tot sprijinul ambasadei Spaniole din Romania.
  Dumneavoastra sunteti liberi sa instalati platforme subterane de la orice fabricant Roman sau European, dar daca doriti platforme cu 4 cilindii si divisor de flux suntem deschisi sa avem o negociere imediata cu dumneavoastra in cele mai bune conditii técnico economice pentru Primaria pe care o conduceti din Orasul dumneavoastra,

  Cu deosebit respect ¡

  Ing Manuel Sanchez Pardo
  Administrator

  Sc Tecnica de Contenedores Soterraneos Sl
  cod fiscal C.I.F.ES B70111620
  fabrica cu sediul in C/Paraguay, hala 14, 15008 Meicende A Coruna, Spania,
  web. www.teconsub.com
  email. [email protected]
  mob. +34 639 833 171
  fix. + 34 981 925 164

 • 4 iunie 2016 la 10:53
  Permalink

  Dle Primar Petre Marginean,
  Aceste scrisori din partea Teconsub Sl sunt pentru a va avertiza ca Euriteh Srl Oradea in urma plagiatului/furtului intelectual urmeaza sa ne plateasca daune interese, in cazul in care nu pot sa plateasca din varii motive (inposibilitate de plata, insolventa, etc) primaria Deva va fi cea care urmeaza sa ne plateasca aceste daune interese,
  Si noi vom acttiona conform legilor din Romnaia si legilor Europene.
  Cu stima

  Manuel Sanchez

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare