Mesajul preşedintelui PSD Hunedoara, Laurenţiu Nistor: Pe 5 noiembrie, DEVA TREBUIE SĂ CÂŞTIGE!

Campania electorală se încheie mâine dimineaţă, la ora 07.00. A fost o campanie dificilă, pe care militanţii PSD Deva şi candidatul Partidului Social Democrat Petru Mărginean au dus-o fără întrerupere, timp de două săptămâni. Am încercat, pe cât posibil, să discutăm cu cât mai mulţi deveni, să intrăm în fiecare scară de bloc şi în fiecare casă, pentru a transmite mesajele noastre şi ceea ce vrem să facem pentru oraşul nostru şi pentru deveni.
I-am respectat pe toţi contracandidaţii lui Petru Mărginean şi nu am atacat pe nimeni. Am dus o campanie decentă, civilizată, responsabilă, dar mai ales cinstită, fără să-i denigrăm şi să-i acuzăm pe adversarii noştri. Am demonstrat că suntem un partid unit, puternic şi că avem forţa şi curajul de a veni în faţa devenilor cu proiecte viabile, care vor face din Deva un oraş model al calităţii vieţii.
O spun cu subiect şi predicat: PSD îşi va onora obiectivele asumate pentru Deva. Reindustrializarea oraşului, construcţia celor două treceri auto şi pietonale peste calea ferată, o secţie de pediatrie modernă, la standarde europene, reabilitarea termică a cel puţin 50 la sută din blocurile Devei – toate aceste obiective, cuprinse în proiectul de oraş al lui Petru Mărginean au fost asumate de premierul Tudose, transformându-le în priorităţi ale Guvernării PSD.
Am vrut o competiţie corectă şi transparentă. În loc de asta, am fost supuşi permanent la ameninţări, la atacuri sub centură şi calomnii. Înscenările, trădarea, minciuna şi dezinformarea au fost armele cu care am fost loviţi zi de zi, minut cu minut. Ura şi veninul care au fost aruncate în spaţiul public numai pentru a câştiga voturi demonstrează, fără drept de apel, că adversarii noştri şi-au unit forţele doar pentru a-şi păstra privilegiile şi accesul la banul public. Au aruncat în lupta electorală o mulţime de bani şi o mulţime de candidaţi pentru a rupe voturi şi a-l înfrânge pe candidatul PSD. Au adus mii de oameni din alte judeţe, crezând că mitingurile, calomnia şi minciuna vor ascunde adevărul pe care îl ştim cu toţii, anume că Deva are nevoie de un primar competent, bine pregătit, care nu risipeşte şi nu-şi bate joc de deveni şi de banii publici.
Am mai spus-o şi o repet: un primar bun nu are timp să facă spectacole, bâlci şi promisiuni fără acoperire; un primar bun face cu 10 lei ceea ce altul face cu 100 de lei.
Petru Mărginean este primarul de care Deva are nevoie pentru a ieşi din izolare şi neputinţă!
Am convingerea că, pe 5 noiembrie, devenii vor alege corect, în cunoştinţă de cauză. Am convingerea că, pe 5 noiembrie, vom alege pentru toţi acei deveni simpli şi cinstiţi, care îşi duc viaţa cu o demnitate pe care avem datoria să o onorăm, să o înţelegem şi să o respectăm. Deva trebuie să câştige!
Votaţi poziţia 5 pe buletinul de vot!

Deputat Laurenţiu Nistor, preşedintele PSD Hunedoara

 

(Comandat de Partidul Social Democrat, cod unic de identificare mandatar financiar: 51170005. Operator economic: S.C. Media Hunedoreană S.R.L. Deva. Tiraj: 3.300 exemplare.)

2 comentarii la „Mesajul preşedintelui PSD Hunedoara, Laurenţiu Nistor: Pe 5 noiembrie, DEVA TREBUIE SĂ CÂŞTIGE!

 • 3 noiembrie 2017 la 9:11
  Permalink

  pai ieri aveai alt mesaj parca…..ceva cu dute dr……

 • 8 noiembrie 2017 la 10:32
  Permalink

  „Dă-te dracu’!” 🙂
  Îți place, te excită limbajul ăsta de ogor!

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare