MESAGERUL HUNEDOREAN, locul I în topul presei hunedorene!

   

Conform Topului firmelor din judeţ pe  anul 2017, realizat de Camera de Comerţ şi Industrie Hunedoara, compania MEDIA HUNEDOREANĂ, editorul ediţiilor tipărite şi online ale cotidianului MESAGERUL HUNEDOREAN s-a situat pe Locul I pe judeţ, la categoria Întreprinderi Mici, domeniul Servicii, grupa Activităţi de editare a ziarelor.

      De asemenea, potrivit clasamentelor oficiale făcute publice de ListaFirme.ro, compania MEDIA HUNEDOREANĂ s-a situat pe Locul I în Top Profit România 2017 şi Locul I în Top Afaceri România 2017, în domeniul 5813: Activităţi de editare a ziarelor.

      Precizăm că firma MEDIA HUNEDOREANĂ îşi desfăşoară activitatea doar în domeniul presei scrise, fiind editorul cotidianului MESAGERUL HUNEDOREAN. Prin urmare, rezultatele companiei noastre se datorează exclusiv activităţii desfăşurate zilnic de colectivul redacţional. Dacă editura este pe locul I se înţelege că şi ziarul, produsul muncii celor de aici, este tot pe locul I. Fireşte o contribuţie importantă la aceste rezultate o au şi cititorii ziarului tipărit, din judeţ, şi al ediţiilor online din judeţ ,din ţară şi de peste hotare, drept pentru care le mulţumim. Cum, de asemenea, le mulţumim şi colaboratorilor noştri din instituţiile publice din judeţ, celor din companiile private pentru sprijinul acordat pe parcursul anilor. (Redacţia)

2 comentarii la „MESAGERUL HUNEDOREAN, locul I în topul presei hunedorene!

  • 24 noiembrie 2017 la 19:02
    Permalink

    Felicitari si la multi ani !

  • 26 noiembrie 2017 la 6:28
    Permalink

    Nu cred. Sunt zile intregi cateodata cand editia online nu este innoita, aceleasi stiri pentru doua trei zile la rand. Servus Hunedoara sunt mai buni dupa parerea mea.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Violenţa în şcoli se pedepseşte prin lege

Elevii din ciclul gimnazial de la şcoala din Brănişca au aflat de la oamenii legii care sunt consecinţele violenţelor petrecute...

Sute de pui de găină, morţi în urma unui incendiu la Orăştie

Aproape 400 de pui de găină s-au prăpădit, după ce anexa în care se aflau a luat foc. Puii erau...

Vandalii continuă să-şi facă mendrele în municipiul de pe Cerna

Actele de distrugere a mobilierului public din municipiul Hunedoara continuă. Dacă zilele trecute, victime au fost piesele de mobilier stradal...

Închide