Meditaţii pentru bacalaureat organizate la Crucea Roşie

Liceenii care vor susţine în acest an examenul de bacalaureat şi au nevoie de pregătire suplimentară beneficiază de sprijin din partea Filialei din judeţul Hunedoara a Societăţii Naţionale de Cruce Roşie din România.

Astfel, în fiecare zi de sâmbătă, un profesor va susţine meditaţii la Matematică, la sediul Crucii Roşii din Deva. Pot beneficia de pregătire toţi cei care urmează să susţină examenul de bacalaureat în această sesiune, indiferent dacă mai sunt sau nu elevi. Meditaţiile sunt gratuite iar prima întâlnire a avut loc sâmbăta trecută. Adolescenţii vor putea participa la pregătirea suplimentară, dacă vor dori, până la sfârşitul anului şcolar în curs.
”Am propus şi am primit sprijin din partea comunităţii, din partea voluntarilor filialei noastre cu privire la realizarea unui proiect de suflet. Este vorba despre crearea cadrului necesar în vederea pregătirii suplimentare corespunzătoare a elevilor care urmează să susţină examenul de bacalaureat în vara anului 2019. (…) Prin această activitate dorim să venim în sprijinul elevilor care au potenţial, dar nu îşi permit pregătire suplimentară din cauza situaţiei materiale”, a precizat Dănuţ Gigi Terteci, preşedintele Filialei Crucii Roşii Hunedoara. (M. Gânju)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.