Medicii deveni mai respiră cu Covidul

La Spitalul Județean de Urgență Deva sunt internați în prezent doar 36 de pacienți cu Covid, dintre care 4 sunt la Terapie Intensivă. Sunt aproape 300 de bolnavi internați aici, ma­joritatea cu alte boli, nu Covid, susține me­dicul Lucian Miron, directorul medical al Uni­tății sanitare devene.
Pe de altă parte, la Spitalul Județean din Deva continuă lucrările de modernizare, de reparații capital, proiectul mare care va fi finalizat anul viitor. Spitalul Judeţean de Urgenţă din Deva este beneficiarul unui program de reparaţii capitale în valoare de peste 100 de milioane de lei, finanţat de Guvernul României prin Ministerul Sănătăţii.
În plus, Consiliul Județean Hunedoara, în sub­ordinea căruia se află unitatea medicală, a mai de­marat alte investiții, construirea unei Secții de Internare de Zi și modernizarea Unității de Primiri Urgențe, cu fonduri europene. Valoarea con­tractu­lui de proiectare și execuție se ridică la 4.259.300 de lei, fondurile fiind asigurate din bugetul propriu, în cazul Secției de Internări de Zi.
Termenul de realizare a modernizării și extinderii UPU Deva este de 15 luni de la data emiterii ordinului de începere a lucrărilor, valoarea contractului de execuție fiind de 7.757.597 de lei. (A.Năstase)

One thought on “Medicii deveni mai respiră cu Covidul

  • 10 decembrie 2021 la 9:40
    Permalink

    Sa se pregateasca pt urmatoarele valuri pana la valul nr 155 mai este cale lunga!

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.