Medalii pentru sportivii din Deva şi Hunedoara la Naţionalele de kaiac-canoe

În organizarea Federaţiei Române de Kaiac-canoe, recent, s-au desfăşurat la Bascov primele competiţii pe apă din acest sezon , ocazie cu care sportivii de la cele două secţii cde performanţă din judeţul nostru au reuşit rezultate dintre cele mai bune.

Vicecampioni
Primele întreceri programate pe pista de la Bascov au fost cele din cadrul Campionatului Naţional de Primăvară ale Juniorilor I. Echi­pajul alcătuit din Alexandru Miheţ şi Răzvan Săiceanu (ambii legitimaţi la LPS Cetate Deva) s-a clasat pe locul II. Cei doi au câştigat titlul de vicecampioni şi medalia de argint în pro­ba de K2 B J I 200m. În probele indi­vi­du­a­le, Alexandru Miheţ s-a situat pe locul I în fi­nala B a probei K 1 B JI 200m, iar Răzvan Săi­ceanu pe locul V în finala A. Repre­zen­tanţii CS Nautic Hunedoara (antrenor Ioan Drăgoi) s-au clasat după cum urmează: Adrian Hurth -locul V iar Andrei Bucătaru lo­cul IX în proba de C 1 B J II 1.000 m. La C1 B J I 200m, Adrian Hurth a terminat probape locul IV, iar Andrei Bucătaru pe poziţia a VII.

Campioană naţională
Rezultatele cele mai bune au fost în­re­gis­trate în cadrul Campionatului Naţional de Primăvară de Juniori II si Cadeţi. În finala A a probeie K1 F JII 500m, Nadia Haidar (LPS Ce­tate Deva) a câştigat medalia de aur şi titlul de campioană naţională, iar Sara Trif a în­che­iat cursa pe locul V. O medalie de aur a câş­ti­gat şi cadeta Andreea Mureşan în proba de K1 F Cadeţi 500m iar fratele ei, Alexandru Mu­reşan, s-a impus în proba de kaiac simplu a juniorilor II pe distanţa de 200m, sportivul devean câştigând locul I, medalia de aur şi titlul de campion national. Nadia Haidar a câştigat şi proba de K1 F JII 200m, iar colega ei, Larisa Răileanu, s-a clasat pe locul VIII.
Echipajul devean alcătuit din Sara Trif şi Larisa Răileanu a câştigat proba de K2 F JII 500m iar Lorena Nastac-Alexandra Boroş au ter­minat pe locul IV. Echipajul alcătuit din Alex­andru Mureşan şi Bogdan Oprean a cu­cerit medalia de bronz în proba de K2 B JII 1000 m.
Au punctat la clasamentul general Bogdan Oprean, în proba de K1 B JII 1000m, Alex­andru Filimon la K1 B Cadeţi 1000m, Alexan­dra Boroş (loc VII) în finala B la K1 F JII 500m, Alexia Ghiţă (loc IV) la K1 F Cadeţi U12 500m, probă în care Antonia Nastac s-a clasat pe locul VII.
În ultima competiţie de la Bascov, echipajul Adrian Hurth-Andrei Bucătaru (CS Nautic Hu­ne­doara) s-a clasat pe locul 3 şi a câştigat me­dalia de bronz în proba de C 2 B J II 4.000m.
Să mai notăm că deveanul Răzvan Săiceanu s-a situat pe locul IV iar colegul lui Alexandru Miheţ pe locul IX în proba de K1 B J II 400m. Nadia Haidar a încheiat pe un onorant loc VIII în finala de la kaiac simplu 1.000 m a senioa­relor.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare