Medalii pentru înotătorii de la CSS Hunedoara

Nicolae Gavrea

În organizarea Federaţiei Române de Nataţie şi Pentatlon modern s-au desfăşurat la Miercurea Ciuc, în bazinul inaugurat nu cu mult timp în urmă, întrecerile Campionatului naţional de nataţie pentru seniori, tineret şi juniori în bazin scurt de 25 de metri.

A fost o întrecere cu participare numeroasă, competiţia desfăşurându-se în bazinul cu opt culoare, aproape de nivelul competiţiilor internaţionale.
Aşa cum ne-au obişnuit reprezentanţii Clubului Sportiv Şcolar Hunedoara (antrenori Anca Băjan şi Dan Ardelean) s-au aflat printre sportivii care au urcat pe podiumul de premiere şi la această ediţie de campionat naţional, la categoriile de tineret. Tânăra Raluca Mera a câştigat medaliile de argint în probele de 100 m spate şi la 100 m mixt, în timp ce colega ei Anca Elena Hăulică s-a situat pe locul secund cucerind medalia de argint în probele de 50 m şi 200 m spate. Fetele au mai adus la palmaresul clubului şi o medalie de bronz prin Raluca Mera în proba de 50 m spate feminin.
La masculin, Ştefan Raul Iacob a urcat pe podium şi a cucerit medaliile de bronz în probele de 100 m spate şi 200 m liber, iar George Iloviceanu s-a clasat pe locul al treilea în proba de 400 m mixt. De menţionat că Sebastian Raul Bădărău a încheiat competiţia cu un loc IV în proba de 200 m liber.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.