Medalii la Cupa României pentru sportivele de la SCM Deva

22 mai 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Nicolae Gavrea

La finalul săptămânii trecute s-au desfăşurat la Braşov întrecerile din cadrul ediţiei din acest an a Cupei României la judo, competiţie organizată de către Federaţia Română de Judo, sub tutela Ministerului Tineretului şi Sporturilor.

Sportivele legitimate la SCM Deva au adus la palmaresul clubului devean două medalii, după cum urmează: Cristina Ştirbuleţ- medalie de argint la categoria 78 de kg, iar Alina Jorovlea – medalie de bronz la categoria + 78 kg. Anna Melnik şi Petronela Paraschiv au încheiat competiţia, fiecare clasându-se pe locul V la categoriile la care au participat.
De remarcat faptul că în cadrul Campionatului naţional de luptă la sol (probă neolimpică), care s-a desfăşurat în paralel cu întrecerile din Cupa României, Cristina Sîrbuleţ a câştigat o medalie de bronz la categoria 63 kg, la fel şi colega ei de club, Alina Jorovlea.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Judoka Anne Marie Brebinaru, pe podium în Polonia

Sportiva Anne Marie Brebinaru (a doua din dreapta în foto), legitimată la secţia de judo din cadrul SCM Deva, pregătită...

Manevră riscantă a unui şofer băut

Un bărbat a vrut să facă o manevră interzisă pe DN 7, dar a fost implicat într-un accident. Vina nu-i...

Prins la pescuit în Parcul Dendrologic

Un amator de pescuit s-a gândit că poate prinde peşte mai lesne, dintr-o baltă amenajată în Parcul Dendrologic din Simeria....

Închide