Medalii la campionatul naţional pentru jodoka din Deva

26 februarie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Nicolae Gavrea

La finalul săptămânii trecute s-au desfăşurat la Craiova întrecerile finale ale Campionatelor Naţionale de judo pentru jodoka juniori de la categoria a II-a U 18, la care au fost prezenţi circa 350 de sportivi legitimaţi la toate secţiile de judo din ţară.

De remarcat că sportivii care au reprezentat municipiul Deva la aceste întreceri naţionale au reuşit performanţe notabile. Astfel, o medalie de aur a fost cucerită de sportiva Anne Marie Brebinaru (foto), legitimată la SCM Deva (antrenori Ramona Enache şi Mugurel Ciuşcă) la categoria -44 kg feminin, iar colega ei Patricia Nistor s-a clasat pe locul III la categoria 57 kg. Alte două sportive legitimate la SCM Deva, Claudia Tarbă (în final locul V la categoria 70 kg) şi Marie Kimberley Ungureanu (locul VII la 63 kg.) au avut evoluţii bune la finala campionatului.
La masculin, municipiul Deva a avut un singur reprezentant pe podiumul de premiere, sportivul Dan Covaci (antrenor Liviu Cozmescu) legitimat la AS Clubul de Judo Deva, acesta finalizând competiţia de la Craiova pe un onorant şi meritat loc III, el fiind recompensat cu medalia de bronz.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Florentina Marincu-Iuşco concurează la Glasgow

În această dimineaţă, delegaţia României alcătuită din sportivii şi tehnicienii care vor participa la Campionatul European de atletism în sală...

Procurorii hunedoreni nu protestează, dar susţin punctul de vedere al Parchetului General şi al CSM

Sorina Popa Mai multe Parchete, dar şi cei de la DIICOT au decis, ca protest faţă de OUG 7, să treacă fie...

Devenii racordaţi la sistemul centralizat nu vor plăti mai mult pentru energia termică

Adriana Năstase Aleşii locali de la Deva vor trebui să se exprime, joi, 28 februarie 2019, în legătură cu un...

Închide