Medalii internaţionale la tir cu arcul

Ciprian Marinuţ

Arcaşii de la SCM Deva au obţinut două medalii la Cupa Europei Centrale la Tir cu Arcul, desfăşurată la Oradea. Juniorul Eduard Miklos a cucerit aurul, iar Luminiţa Boroş (foto) s-a clasat pe locul trei, ambele performanţe fiind reuşite în proba de arc olimpic.

Tradiţie respectată
Multipli medaliaţi în competiţiile naţionale, arcaşii din Aninoasa, legitimaţi la SCM Deva, şi-au demonstrat valoarea şi în faţa unor adversari din străinătate. Eduard Mikloş a fost cel mai bun în competiţia juniorilor, iar Luminiţa Boroş a obţinut a treia performanţă în întrecerea seniorilor la  Cupa Europei Centrale. „Rezultatele sunt bune, dar Luminiţa putea fi mai sus pe podium, dacă era mai atentă“, a spus Viorel Hăbian, antrenorul arcaşilor deveni. Competiţia de la Oradea a fost una foarte puternică şi a aliniat la start peste 70 de sportivi de la echipe din România, Ungaria, Croaţia, Slovenia şi Ucraina. Concursul a fost găzduit de Stadionul Universităţii din Oradea, fiind organizată de Federaţia Română de Tir cu Arcul, aflată sub patronaj regal şi de Clubul de Tir cu Arcul Redpoint de la Oradea. Premierea sportivilor de pe podium a fost făcută de principele Radu, cel care a oferit ocupanţilor primului loc Trofeul Regal.
Arcaşii de la SCM Deva îşi vor continua activitatea competiţională la sfârşitul acestei săptămâni, când la Aninoasa se vor desfăşura Cupa Minerul şi Cupa României.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare