Sport

Medalie europeană pentru tirul cu arcul din județ

Tânărul Florin Mirel Judea, legiti­mat la SCM Deva-Minerul Aninoasa. a reușit o nouă performanță în competițiile internaționale.
Echipa României U21, din care hune­do­reanul a făcut parte, alături de Rareș Daniel Alexandrescu și Teodor Vlad, a cucerit medalia de argint în proba de arc compound la Campionatele Europene indoor desfă­șu­rate la Lasko (Slovenia). Asta, după ce a dis­pu­tat finala mare a competiției împotriva re­du­tabilei selecționate a Danemarcei (Christoffer Berg, Tore Bjarnarson și Mathias Fullerton). Scorul finalei: 232–229. Medalia de bronz a fost cucerită de echipa Turciei, fa­vorita acestei ediții de Campionat european.
România a mai cucerit o medalie de aur şi una de argint în probele individuale de arc barebow la categoria U21. Astfel, Elena Topliceanu este noua campioană europea­nă la această categorie, după ce a învins-o în finală pe britanica Amelia Chumber, cu scorul de 6-4.
La individual masculin, Adrian Vlase a
fost învins în finală de italianul Davide Morra, cu 6-2. Echipele de recurve U21, la feminin (Mădălina Amăistroaie, Anda Haluş, Beatrice Miklos) şi masculin (Denis Habian, Tamas Moreh şi Mario Ţîmpu) s-au clasat în finalul competiției de la Lasko pe locul V.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura