Meciuri posibil aranjate la Wimbledon

Agenţia Internaţională de Integritate a Tenisului (ITIA) cercetează două meciuri de tenis desfăşurate la turneul de Grand Slam de la Wimbledon, la sesizarea caselor de pa­riuri care au înregistrat ”posibile tipare de pariuri neobişnuite”.
ITIA a precizat că două alerte au fost fur­ni­zate în timpul turneului pe iarbă londonez dar nu vor fi oferite alte detalii până la o ana­liză mai atentă.
Orice alertă raportată către ITIA va fi „în­re­gis­trată,evaluată şi urmărită ca un indicator al faptului că s-ar putea întâmpla ceva nepotrivit”. ITIA a precizat că trebuie amintit că ”o alertă nu este dovada de trucare a me­ciurilor. Dacă analiza alertelor indică o ac­ti­vi­tate de corupţie, atunci se declanşează o in­vestigaţie completă şi confidenţială”.
Înfiinţată în ianuarie, de către ATP, WTA, ITF şi Grand Slam Board, ITIA este o struc­tu­ră independentă care veghează la inte­gri­tatea tenisului din lume. Până la acel mo­ment, Unitatea pentru Integritatea Tenisului (TIU) se ocupa de investigarea meciurilor trucate.
Organizatorii turneului de la Wimbledon au precizat că ”integritatea sportului” este cel mai important lucru şi va continua să in­vestească în măsuri suplimentare care să sus­ţină operaţiunea de integritatea în tim­pul competiţiei.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
UEFA a anunţat cel mai frumos gol de la Euro 2020!

Euro 2020 a fost turneul final european cu cea mai mare medie de goluri înscrise pe meci din istorie, 2.78,

Au ratat calificarea în semifinale

Selecţionata României a ratat cali­fi­ca­rea în semifinalele Campionatului Euro­pean de handbal feminin Under-19 de la Celje (Slovenia), după ce a

Bulina albă

Dan Bobouţanu, primarul municipiului Hunedoara Pentru că reuşeşte să atragă fonduri importante pentru dezvoltarea oraşului. Cu toate că are la

Închide