Meciuri încinse la RealSport

Ciprian Marinuţ

Cinci dintre cele şapte partide din etapa de weekend a SuperLigii RealSport au avut scenarii dramatice şi s-au încheiat cu scoruri strânse. Campioana Avantaje a făcut excepţie de la regulă şi a  reuşit scorul etapei, 8-2, cu Voinţa Vălişoara, devenind pentru prima dată lideră în acest sezon.

Victorie cu un gol marcat de portar
Cel mai palpitant meci al rundei a fost cel dintre Quasar şi fosta „perfectă”, Prosper Grawe. Cu Vişan, care a deschis scorul, şi Carabulea, autor al unei duble, în prim- plan, Quasar a dominat prima repriză şi a condus cu 3-0 la pauză. Prosper Grawe a renăscut după pauză, când adversarii au terminat „benzina” şi au reuşit să egaleze, 3-3, prin golurile semnate de Măluţan, A. Stoica şi G. Popa. Prosper a avut o şansă imensă să preia conducerea, însă tânărul A. Stoica a picat proba nervilor tari şi a ratat o lovitură de la şapte metri. Ocaziile ratate s-au răzbunat, iar în ultimele minute, portarul de la Quasar, Vezeteu, a degajat lung şi mingea a intrat în poarta adversă, aducând victoria, scor 4-3, echipei sale.

Echilibru rupt pe final
Partidele Anonimii-Alfa Team Cristur şi City Taxi-Paloma s-au încheiat cu scoruri identice, 1-4, deşi până aproape de final, meciurile au fost echilibrate. Anonimii au condus cu 1-0, prin golul reuşit de Părău, până cu şapte minute înainte de final. Atunci, Alfa Team a reuşit să egaleze prin Tomescu (min. 43), după o serie de ratări, iar cei de la Anonimii s-au prăbuşit şi au mai încasat încă trei goluri. City Taxi şi Paloma au fost la egalitate, scor 1-1, o mare parte din meci. După golul de 1-2, doi jucători de la City Taxi s-au certat între ei şi au părăsit terenul, astfel că Paloma s-a desprins şi a învins cu 4-1. Echilibrul a făcut parte şi din „reţeta” partidelor Liverpool- SL Gaz Metan 6-4 şi Phonix- FC Săgeata Bar 4-2, însă aici, câştigătoarele s-au desprins mai autoritar în învingătoare.

Campioana devine lideră
Campioana Avantaje a depăşit startul mai puţin fast de campionat şi acum, merge ceas. Cu căpitanul Alexandru Mureşan în mare formă, autor a patru goluri, Avantaje a  reuşit scorul etapei, 8-2, cu Voinţa Vălişoara, şi a urcat în premieră, în acest sezon, pe locul întâi al clasamentului. Podiumul este completat de vicecampioana Alfa Team Cristur şi revelaţia Prosper Grawe. Pe lângă cele trei echipe, care par a avea asigurată calificarea în play-off, în lupta pentru primele şapte locuri sunt implicate alte şase grupări, respectiv formaţiile de pe locurile patru-nouă.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.