Sport

Meci spectaculos al baschetbaliștilor juniori

Captivați de fotbalul autohton sau de partidele de handbal feminin din Suedia, am uitat de competițiile juni­o­rilor noștri, mai ales cei din mu­nici­piul Deva.

Fără trac
Într-o partidă de baschet din cadrul Campionatului Național de juniori U18 (juniorii mari, generația care aduce schimbarea) la Deva s-a disputat întâlnirea dintre LPS Cetate Deva și CS Amicii Pitești, contând pentru pri­ma etapă din întrecerea națională. Peste 400 de spectatori au asistat la această întâlnire, veniți să îi urmă­rească live pe juniorii de la secția de performanță de la Cetate Deva, care și anul trecut au fost printre cei care au participat la turneul final al în­trecerii naționale și care au făcut o bună impresie.
Juniorii deveni au evoluat fără trac, cu multă ambiție, cum spuneam, în pre­zența celor care îi susțin cu ade­vă­rat. Ei s-au impus fără probleme în fața partenerilor de întrecere veniți de la Pitești.

Cel mai bun marcator
Pentru cei care au ratat această partidă, să notăm că a fost un meci spectaculos, tinerii juniori pregătiți de profesorii Cosmin Stoicovici și Dorin Ghe. Reclaru jr. etalând toate calitățile de care dispun, fiecare jucător încer­când să impresioneze asistența din tribune, fie cu aruncările de la mare distanță, fie cu intervențiile de sub panou. Fără a reduce meritul întregii echipe la această victorie, reținem evoluțiile de excepție ale juniorilor Răzvan Dăscăliță (cel mai bun mar­cator în această partidă cu aruncările reușite de 3 puncte), a căpitanului Darius Costa și, nu în ultimul rând, a jucătorului Raul Orșa.
Au jucat la LPS Cetate Deva: Alexandru Mesei, Eduard Sturek, Roberto Moldvay, Radu Orșa, Raul Iura, Raul Munceleanu,Ionuț Bucurean, Tudor Chirilă, Alexandru Costea, Răzvan Dăscăliță, Alexandru Rus și Darius Costa, antrenori fiind profesorii Cosmin Stoicovici și Dorin Ghe. Reclaru jr.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura