Maşină furată din Petroşani, recuperată, iar hoţii au fost prinşi

03-iveco-gasitMaximilian Gânju

Poliţiştii au reuşit să dea de urma unei autoutilitare furată în urmă cu mai bine de o lună de zile din centrul municipiului Petroşani. Autovehiculul a fost recuperat, iar poliţiştii au descoperit o adevărată reţea de hoţi de autoturisme.

O adevărată campanie a fost demarată, pe reţelele de socializare, după ce o autospecială de transport marfă a fost furată de pe o stradă principală din zona centrală a municipiului Petroşani. Este vorba de o autospecială de marfă, aproape nouă, care a dispărut în seara zilei de 2 septembrie a.c., maşina fiind parcată în faţa unei săli de fitness. Poliţiştii din Petroşani au fost sesizaţi cu privire la furtul autovehiculului pe data de 3 septembrie a.c., şi au declanşat o anchetă pentru prinderea autorilor furtului şi recuperarea prejudiciului.
Potrivit reprezentantului IPJ Hunedoara, Laura Bradu, autovehiculul a fost recuperat de pe raza localităţii Oţelu Roşu şi predat proprietarului, pe data de 4 octombrie, în urma unei acţiuni derulate de poliţişti din Hunedoara şi Dolj.  Mai exact, oamenii legii au destructurat o întreagă reţea de spărgători de maşini coordonată din Caransebeş şi care acţiona în mai multe judeţe din zona de vest a ţării. Operaţiunea a fost derulată de către poliţiştii din Dolj şi Hunedoara.
Doi tineri, în vârstă de 17, respectiv 19 ani, din Călan, se ocupau de furturi şi au căzut în plasa poliţiştilor după ce au sustras o autoutilitară şi încercau să părăsească municipiul Craiova. Poliţiştii i-au blocat pe o stradă din Bănie şi după audieri au descoperit că şeful reţelei era un individ de 34 de ani din Oţelu Roşu. La acesta a fost descoperită şi camioneta furată din Petroşani, dar şi alte bunuri provenite din furturi. Toţi trei s-au ales cu dosare penale pentru furt calificat.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare