Mărţişoare scoase la vânzare on-line

Pentru cei mult prea ocupaţi, care nu au timp să se ducă la tarabe ca să cumpere un mărţişor pentru femeile din viaţa lor, există varianta cumpărăturilor on-line. Modele variate, care se actualizează periodic, şi chiar mărţişoare ecologice, sunt scoase la vânzare pe site-urile de profil.

Modele personalizate

Sute de modele de mărţişoare confecţionate din tot felul de materiale, inclusiv ecologice, pot fi cumpărate şi on-line. Site-urile de profil şi-au postat deja ofertele pentru toate buzunarele şi toate gusturile. De la mărţişoarele pentru copii, la cele obişnuite sau chiar din argint şi aur, toate sunt scoase la vânzare în spaţiul virtual.

De exemplu, pe www.e-martisoare.ro, sunt oferite mărţişoare cu noroc, broşe, ecologice sau din metale preţioase. Iar preţurile sunt chiar accesibile. Astfel, un mărţişor obişnuit poate fi cumpărat şi cu 60 de bani, iar unul placat cu aur, nu costă mai mult de 3,5 lei. Unul vintage, din argint masiv este opt lei, în timp ce broşele costă între trei lei şi 30 de lei, în funcţie de complexitatea modelului şi materialul din care sunt confecţionate. Afacerile cu mărţişoare on-line se bucură de mare succes, iar unele dintre modele s-au epuizat deja. Locul lor a fost luat însă de altele noi, iar ca să îşi atragă clienţi, vânzătorii oferă chiar şi modele personalizate. „Este o idee foarte bună şi la îndemâna oricui. Tot ce ai nevoie este o conexiune la Internet şi problema este rezolvată. Chiar nu am timp să colind pe la tarabe, nu-mi permite programul, şi sunt oricum, adeptul cumpărăturilor on-line în multe domenii”, a declarat Mihai, unul dintre cei care a îmbrăţişat deja varianta mărţişoarelor luate prin Internet. (C. Cosman)

One thought on “Mărţişoare scoase la vânzare on-line

  • 14 ianuarie 2014 la 13:34
    Permalink

    Se apropie primavara drept urmare cel mai mare magazin online de martisoare, a deschis sezonul de Martisor.
    Va invitam sa alegeti cadoul perfect pentru persoanele dragi!

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.