FlashPolitica si administratie

Marta Mate, numitã inspector şcolar adjunct

Nicolle Ebner

La trei luni după semnarea protocolului de colaborare între filialele judeţene PDL şi UDMR Hunedoara, Marta Mate (foto), unul dintre candidaţii susţinuţi de UDMR pentru ocuparea funcţiilor de conducere a direcţiilor deconcentrate, a fost învestită în funcţia de inspector general adjunct şcolar.

Rocada posturilor

Marta Mate revine de fapt în funcţia pe care a deţinut-o până la alegerile parlamentare din toamna anului 2008. În cele din urmă, PDL Hunedoara a renunţat la postul ocupat de reprezentantul lor, Ioan Jurchelea, respectându-şi astfel înţelegerile parafate prin protocolul de colaborare la nivel judeţean semnat la începutul anului cu UDMR. În compensare pentru postul pierdut, Ioan Jurchelea a fost numit inspector-management, evaluare şi dezvoltare instituţională, post pe care a activat, în ultimii doi ani, Marta Mate. „Este într-adevăr o revenire pe vechea funcţie şi mă voi ocupa de acelaşi departament de implementare a politicii ministerului, respectiv departamentul Curriculum şi inspecţie şcolară. Deci, nu este nimic nou şi nici mare diferenţă faţă de ceea ce am făcut şi până acum, în cadrul inspectoratului. Nu ştiu însă cât de oportun este momentul numirii mele pe acest post. În urmă cu patru-cinci ani era altceva. Acum, din păcate, avem parte numai de medieri de conflicte şi mai puţine satisfacţii”, a declarat pentru MESAGERUL HUNEDOREAN, noul inspector general adjunct şcolar, Marta Mate.

2 comentarii la „Marta Mate, numitã inspector şcolar adjunct

  • Este o revenire benefică. Felicitări pentru doamna Marta Mate

  • Doamna Marta,
    Inainte sa va ganditi ca da bine la sefi daca judetul Hunedoara are cei mai multi eliminati de la BAC, trebuia sa tineti cont ca sunt si oameni in tara NESUPRAVEGHEATI, fiindca SUNT SALI IN TARA FARA CAMERE DE LUAT VEDERI. La facultate concureaza pe aceleasi locuri toti copiii !

    Pai e posibil ca la Geoagiu sa fie 111 scosi, iar in alte orase NICIUNUL.

    Ar fi trebuit sa reprezentati interesele judetului, nu sa ii ridicati pe unii din alte locuri ale tarii. Eu pledez pt. BAC corect, dar corect la toti !!!

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura