Marius Sanfirişca: Congresul ALDE riscă să se amâne

10 aprilie 2017 | 1 Comentariu | Publicat in: Politica si administratie

Sorina Popa

Mari probleme în partidul condus, acum, doar de Călin Popescu Tăriceanu. Copreşedintele Daniel Constantin a contestat în instanţă hotărârile Delegaţiei Permanente ALDE prin care s-a convocat Congresul Extraordinar al partidului. Acesta ar urma să aibă loc între 21 şi 22 aprilie 2017.

După intervenţia lui Constantin, însă, nu se ştie dacă lucrurile vor merge cum vrea preşedintele Senatului. Ieri a avut loc primul termen al procesului intentat de Daniel Constantin, privind hotărârile Delegaţiei Permanente ALDE. Magistraţii au amânat penru 20 aprilie pronunţarea în acest caz. Daniel Constantin a mers, însă, pe două căi în faţa instanţei. El a solicitat, pe lângă procesul pe fond şi emiterea unei ordonanţe preşedinţiale prin care să se suspende deciziile Delegaţiei Permanente ALDE, până la o decizie definitivă a instanţei de fond. Astfel, dacă Daniel Constantin are câştig de cauză pe ordonanţa preşedinţială, cei de la ALDE vor fi nevoiţi să amâne lucrările Congresului Extraordinar până în momentul în care există o decizie definitivă a instanţei de fond.
Marius Sanfirişca (foto), preşedintele executiv al ALDE Hunedoara, a atacat şi el în instanţă deciziile Delegaţiei Permanente a Organizaţiei judeţene a ALDE. „Procesul merge mai depare, nu am retras acţiunea. Săptămâna trecută a avut loc o şedinţă a Biroului Politic al ALDE Hunedoara şi, din nou, am avut de a face cu aceleaşi metehne ale lui Mircea Moloţ. El a preluat abuziv partidul în judeţ. Nu e normal să se impună de la Bucureşti numărul de delegaţi la Congres. Oricum, congresul riscă să se amâne. Ar fi trebuit să se discute cu toţi preşedinţii, cu aleşii locali, despre reprezentativitatea la Congres, însă nu s-a făcut asta”, a declarat Marius Sanfirişca, preşedintele executiv al organizaţiei judeţene Hunedoara a ALDE.

Comentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

Sites That Link to this Post

  1. Marius Sanfirişca: Congresul ALDE riscă să se amâne – 24 de ore | 11 aprilie 2017

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Bulina neagră, 11.04.2017

Claudiu Ion Cartianu, membru al unui grup de proxeneţi Pentru că, împreună cu alţii indivizi, a racolat timp de mai...

Bulina albă, 11.04.2017

Dr. ing. George Artur Găman, directorul general al Insemex Petroşani Pentru că, în urma prezentării a trei invenţii în cadrul...

Gura lumii, 11.04.2017

Vorbesc gurile rele că un director de la deconcentrate este pe cale să-şi piardă postul pe care-l deţine de ani...

Închide