Politica si administratie

Mariana Câmpeanu e, oficial, deputat

Sorina Popa

Ieri, Mariana Câmpeanu (foto) a fost învestită, oficial, în funcţia de deputat. Ea a primit la sediul Prefecturii documentele care îi atestă calitatea de parlamentar ales în Colegiul nr. 3 Haţeg.

Aşa cum le-a dictat conştiinţa

La momentul festiv, au luat parte reprezentanţii Biroului Electoral Judeţean, cei ai Autorităţii Electorale Permanente, prefectul judeţului Hunedoara, conducerea filialei judeţene a PNL Hunedoara şi primarii liberali din judeţ. „Această funcţie, de deputat, este de cea mai înaltă calitate pe care o poate ocupa un locuitor al acestei ţări, pentru că Parlamentul României este forul suprem. Este o victorie a democraţiei, a faptului că oamenii au înţeles că trebuie să voteze aşa cum le dictează conştiinţa“, a declarat Mariana Câmpeanu.

„Sunt mulţumit că PNL a redobândit locul de deputat, câştigat în anul 2008. Urmează doi ani grei. Toţi aşteaptă să vă bateţi pentru ei, pentru revenirea salariilor acolo unde au fost, dar şi pentru drepturile pensionarilor“, i-a spus liderul PNL Hunedoara, Mircea Moloţ, proaspetei deputate.

3 comentarii la „Mariana Câmpeanu e, oficial, deputat

  • Toate fotografiile de pina acum erau mai sobre si mai serioase.
    Ce-o insemna acest acest ris, destul de accentuat????
    1.Chiar asa bucurie mare pentru un post de deputat? Credeam ca o vom vedea mai sobra, avind in vedere responsabilitatile pe care si le-a asumat!
    2.O fi zis „V-am tras-o „! Ne mai vedem peste doi ani ca sunteti „de treaba”, „dati si la altii” !

  • Altul „ne-a ciuruit”…..d-na Campeanu e o persoana de calitate…asa ca invinsii ar trebui sa se abtina…..

  • AM VAZUT LA TELEVIZOR PE UN OM CARE SPUNE CA DOAMNA MARIANA CAMPEANU,IA FURAT WC DIN CURTE,VA VINE SA CREDETI CEI INSTARE SA FACA ACEASTA FEMEIE.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura