Marian Nastasiei: „Îmi reînnoiesc contractul cu Ştiinţa”

11 iulie 2018 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Recent, oficialii echipei de rugby Ştiinţa Petroşani au anunţat că majoritatea jucătorilor au contractele expirate. Doi dintre jucătorii de bază ai echipei, Marian Nastasiei (foto) şi Florin Ţandea, au anunţat că îşi vor prelungi contractual.
„Eu, unul, clar, rămân la Ştiinţa, pentru că avem lucruri de făcut. Va rămâne şi colegul meu Florin Ţandea. Obiectivul va fi cu siguranţă reîmprospătarea lotului”, a spus Marian Nastasiei, unul dintre cei mai vechi  jucători şi totodată om de bază al trupei studenţeşti.
La finele acestei luni, jucătorii şi cei care conduc destinele formaţiei de rugby din Valea Jiului vor fi obligaţi să stea la masa negocierilor pentru noul sezon competiţional. Sezonul la rugby va începe în luna august cu Campionatul Naţional de rugby în 7, iar mai apoi va continua în luna septembrie cu Campionatul Naţional la rugby în 15.

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Canotorii de la CNS Cetate au speranţe la medaliile campionatului naţional

Cum jurnalistului de sport îi stă bine pe bazele sportive, am luat carnetul de notiţe, reportofonul, aparatul foto şi am...

Protest spontan la Mina Vulcan

Ieri, minerii din schimbul II de la exploatarea de cărbune Vulcan au refuzat să intreîn subteran, nemulţumiţi că au luat...

Pompierii hunedoreni intervin la inundaţiile din Sibiu

De două zile, mai mulţi pompieri de la ISU Hunedoara au fost dislocaţi în judeţul Sibiu, pentru a interveni, alături...

Închide