Marele Premiu al Turciei de Formula 1 a fost anulat

16 mai 2021 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Marele Premiu al Turciei de Formula 1, prevăzut iniţial să se desfăşoare pe 13 iunie, a fost anulat din cauza situaţiei sani­tare din această ţară şi înlocuit în calen­darul automobilistic mondial cu o a doua cursă în Austria, pe 27 iunie.
Acest Mare Premiu va avea loc cu o săptămână înaintea celui din Austria, tot pe circuitul din Spielberg. Datorită aces­tor schimbări, MP al Franţei a fost devan­sat cu o săptămână şi se va desfăşura pe 20 iunie. Potrivit organizatorilor, mare parte a celor 15.000 de locuri prevăzute în fiecare zi pentru MP al Franţei s-au vândut deja.
În iulie 2020 s-au disputat două curse pe circuitul austriac, pentru a lansa sezo­nul de F1 după amânarea tuturor et­pelor prece­dente.
Circuitul din Spielberg este proprietatea lui Dietrich Mateschitz, cofondatorul Red Bull şi principalul acţionar a două echipe de F1, Red Bull Racing şi Alpha Tauri.
Promotorul MP al Franţei nu a candidat, în această săptămână, la organizarea unei a doua curse pe circuitul din Le Castellet.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Anularea unor obligaţii accesorii

Pe site-ul Ministerului Finanţelor, Trans­parenţă ,Proiecte de acte normative, a fost pub­licat, în data de 6 mai 2021, Proiect Ordo­nanţă...

Bulina albă

Monalisa Panaitescu, directorul general al Asociaţiei Crucea Galbenă Pentru că salariaţii Asociaţiei sunt voluntari la centrul de vaccinare din parcarea...

Bulina neagră

R. Busuioc, recidivist Pentru că a fost condamnat să plătească o amendă penală, după ce l-a bătut ped instructorul auto,...

Închide