Marca “FC Corvinul 1921” se întoarce acasă!

Adriana Năstase

„E gata! Așa cum am promis, CORVINUL se întoarce acasă! Începând din seara asta, va putem anunța oficial că a fost obținută suma necesară pentru achiziționarea brand-ului FC CORVINUL HUNEDOARA! Vă mulțumim tu­tu­ror pentru implicare! Alături de artizanii prin­cipali ai acestei acțiuni, Dan Bobouțanu și Ioan Andone aducem Corvinul acasă!”, a notat Bogdan Apostu.

Să revină și Peluza
„Așa cum am spus-o și atunci când s-a inițiat acest proiect, am ales să mă întorc acasă
pentru a pune umărul, alături de suporterii FC CORVINUL HUNEDOARA 1921de autoritățile lo­cale la renașterea Corvinului, pentru că visele nu se pot cuantifica în bani! Am crezut tot timpul că vom reuși, lucru care s-a întâmplat! Am făcut o promisiune și am respectat-o! Sunt convins că și cei din Peluză își vor respecta cuvântul dat și, începând de marți, vor reveni alături de echipă! Felicitări vouă, Corviniștii, pentru toate eforturile depuse în vederea recu­perării mărcii CORVINUL!.De astăzi, Corvinul s-a întors, oficial, ACASĂ!”, a scris Bogdan Apostu pe pagina sa de Facebook.

În contul unei datorii
Reamintim că municipalitatea din Hune­doara a demarat o campanie de strângere de bani pen­tru achiziționarea mărcii FC Corvinul 1921, pe care un afacerist din București o vinde cu 47.000 de euro. În noiembrie 2005, marca „FC Corvinul 1921” a fost înregistrată la Oficiul de Stat pentru Invenţii şi Mărci, de către Mircea Alic, fostul director al Fotbal Club Corvinul Hu­nedoara. Din acelaşi an, însă, din cauza datoriilor clubului către bugetul de stat şi către unii dintre jucători, FC Corvinul Hunedoara a fost dezafi­li­a­tă din toate competiţiile de fotbal. Ulterior, Mircea Alic a cedat marca omului de afaceri Octavian Marin, în contul unor datorii pe care Alic le-a estimat la circa 45.000 de euro. Omul de afaceri din Bucureşti a rămas în posesia brandului „FC Corvinul 1921”, în timp ce în Hunedoara nici o echipă de fotbal nu a mai putut folosi acest nume.
Acum, suma a fost strânsă și marca se în­toarce acasă, la Hunedoara.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.