Manevră riscantă a unui şofer băut

22 mai 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Un bărbat a vrut să facă o manevră interzisă pe DN 7, dar a fost implicat într-un accident. Vina nu-i aparţine în totalitate, însă pentru că era băut, doar el s-a ales cu dosar penal.

”Un bărbat în vârstă de 63 de ani, din judeţul Arad, în timp ce conducea o autoutilitară pe DN 7, în localitatea Leşnic, la intersecţia cu o stradă laterală, nu a păstrat o distanţă corespunzătoare faţă de autoturismul condus în faţa sa de un hunedorean în vârstă de 68 de ani, care intenţiona să vireze la stânga, peste marcajul longitudinal continuu”, informează IPJ Hunedoara.
În urma accidentului, cei doi şoferi au scăpat nevătămaţi, dar maşinile au fost serios avariate. Poliţiştii au mai constatat că şoferul de 68 de ani avea o concentraţie de 0,83 mg/l, alcool pur în aerul expirat. (M. Gânju)

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Prins la pescuit în Parcul Dendrologic

Un amator de pescuit s-a gândit că poate prinde peşte mai lesne, dintr-o baltă amenajată în Parcul Dendrologic din Simeria....

Abia eliberat din puşcărie, s-a întors din nou acolo

Un tânăr din Petroşani, care beneficiase de o reducere a pedepsei în baza recursului compensatoriu, astfel că în ianuarie a...

I-a dat foc la maşină

Un tânăr din Petrila, de 25 de ani, este cercetat sub control judiciar pentru că a vrut să se răzbune...

Închide