Manele, băutură şi ciomăgeală

23 noiembrie 2010 | Adauga un comentariu | Publicat in: Eveniment

O noapte petrecută într-un club, în faţa câtorva pahare de tărie, s-a sfârşit groaznic pentru un devean. În plină noapte, acesta a fost urmărit de prietenii săi, bătut cu bestialitate, tăiat cu un cuţit şi lăsat fără bani şi telefoane.

De la bal, la spital

Tânărului de 28 de ani nici nu i-a trecut prin minte că partenerii săi de pahar stau cu el la masă, doar pentru a-l îmbăta ca să-l tâlhărească. Cei trei bărbaţi au petrecut toată noaptea într-un bar din localitate, cunoscut pentru faptul că se ascultă doar manele. La un moment dat, unul dintre ei, în vârstă de 28 de ani, s-a ridicat de la masă, a plătit consumaţia, după care a plecat înspre casă, lăsându-şi amicii în club. Ei bine, după ce s-a îndepărtat în jur de 100 de metri de local, bărbatul s-a trezit că este acostat de doi tineri. La o privire mai atentă, omul a observat că, de fapt, indivizii erau chiar tovarăşii săi de pahar. Mihai Magyari, de 24 de ani, şi Vasile Braica, de 16 ani, au tăbărât pe bărbat cu pumnii şi cu picioarele, dar pentru că acesta nu cădea nicicum la pământ, minorul a scos un cuţit şi i l-a înfipt într-un picior. După ce şi-au văzut victima fără putere, tâlharii i-au furat cei 120 lei, pe care îi mai avea în buzunar, dar şi două telefoane mobile, după care s-au făcut nevăzuţi. Norocul tânărului rănit a fost că un trecător l-a observat şi a alertat poliţia. Autorii tâlhăriei au fost prinşi în baza informaţiilor primite de poliţişti, de la persoana rănită, la nici trei ore de la comiterea faptei. Ieri, Judecătoria Deva a emis pe numele minorului un mandat de arestare preventivă pentru 19 zile, iar complicele său, care este recidivist, a fost arestat pentru 29 de zile. (L. Botici)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
„Gladiatori made in Hunedoara-Deva”

Echipa de cadeţi a Clubului Sportiv Şcolar (CSŞ) Hunedoara a cucerit titlul de campioană naţională la lupte libere, iar formaţia...

CSŞ Deva, lideră la baschet

Echipa de baschet a CSŞ Deva este lideră a seriei a III-a a Campionatului Naţional rezervat jucătorilor sub 18 ani....

Cu armă, dar fără autorizaţie

Un devean în vârstă de 61 de ani riscă să stea la închisoare după ce oamenii legii au descoperit că...

Închide