Managerul muzeului devean, avertisment scris de la aleşii judeţeni

Sorina Popa

Managerul Muzeului Civilizaţiei Dacice şi Romane Deva, Liliana Ţolaş (foto), a fost sancţionată disciplinar cu avertisment scris, hotărârea fiind votată vineri, în şedinţa CJ Hunedoara.

Întrebată imediat după ce aleşii judeţeni au votat propunerea preşedintelui Mircea Bobora ca Ţolaş să fie sancţionată, ce va face de acum înainte, managerul muzeului a răspuns: ”Voi respecta decizia Consiliului Judeţean”.
Şeful CJ Hunedoara, Mircea Bobora, a declarat că ”managerul a luat avertisment scris, pentru că am sesizat o uşoară lipsă de responsabilitate, lăsând în sarcina celor care au rămas în locul ei pe perioada concediului, realizarea mash-urilor. Aceste mash-uri (n.r.-pentru Centenarul Unirii) sunt emblematice pentru noi, de aceea, nu puteam să acceptăm lipsa de responsabilitate a celor de la muzeu”. Preşedintele Bobora a spus că şefa de la Marketing, Mihaela Ştefan, a demisionat. ”Ea era cea mai implicată în acest subiect. Nu i-am cerut demisia, ea a demisionat”, a spus Mircea Bobora.
Mihaela Ştefan a demisionat în urmă cu două săptămâni. Ea a fost implicată şi în scandalul cu examenul pentru şefia Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi pentru Protecţia Copilului Hunedoara, fiind condamnată la doi ani şi 10 luni de închisoare cu suspendare.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.