Managerul Bibliotecii Judeţene, Sebastian Bara, a spus adio PNL!

8 aprilie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Flash, Politica si administratie

Sorina Popa

Şoc în PNL! După 10 ani de activitate în Partidul Naţional Liberal, Sebastian Bara (foto), managerul Bibliotecii Judeţene, a demisionat din această formaţiune politică. Bara susţine că nu se mai regăseşte în acest PNL şi nu exclude continuarea activităţii politice în alt partid.

”Un clişeu”
Iată că se mai întâmplă şi la alte case. Sebastian Bara, managerul Bibliotecii Judeţene „Ovid Densusianu“, şi-a depus ieri demisia la sediul PNL Deva, luând prin surprindere pe majoritatea colegilor săi. Numai că Sebastian Bara a rezistat mult în funcţia respectivă şi cu carnetul de partid galben-albastru. Aşa că cine spune că se miră de decizia lui, fie glumeşte, fie o spune doar aşa să se distreze de alegători.
„Nu mă mai regăsesc în noul PNL. Sunt nemulţumit de mai mult timp. Gata, mi-am dat demisia, după 10 de ani petrecuţi în PNL”, a spus Sebastian Bara.
Liderul liberalilor hunedoreni, deputatul Lucian Heiuş, a declarat pentru MESAGERUL HUNEDOREAN că ”plecarea lui nu mă miră. Mă aşteptam de mai mult timp să plece din PNL. Probabil că şefii lui de la Consiliul Judeţean i-au impus să facă asta. Declaraţiile, cum că nu se mai regăseşte în PNL, sunt un clişeu. Cred că el a ales să plece din PNL ca să nu-şi piardă postul de manager al Bibliotecii Judeţene. Va regreta, pentru că în 2020, PNL va câştiga şefia Consiliului Judeţean. Vom vedea atunci cum a performat fiecare director, dacă a performat”.
Bara îşi pierde mandatul de consilier local la Deva, odată cu demisia din partid. Liberalii au mai pierdut recent doi primari, de la Crişcior şi Bucureşci, care au trecut la ALDE. Se pare că vor mai urma demisii din partid.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Primarul Florin Oancea: Vom achiziţiona o telecabină cu capacitate dublă faţă de cea actuală

Cetatea Devei este simbolul municipiului nostru! Primarul reşedinţei de judeţ, Florin Oancea (foto), susţine că aceasta este cel mai important...

Bulina albă, 9.04.2019

Irinel Faur, directorul SPÎGM Deva Pentru că oamenii săi au înfrumuseţat municipiul Deva, florile puse de aceştia încântând privirile trecătorilor...

Gura lumii, 9.04.2019

Vorbesc gurile rele că un director de la o primărie din judeţ îl sapă la greu pe şeful instituţiei. Zvonerii...

Închide