ActualitateFlash

Managerul Apa Prod Deva: „Nu se mai opreşte apa!”

Livia Botici

După două zile de incertitudini şi nervi, locuitorii din Deva, Călan şi Simeria pot răsufla uşuraţi. Managerul general al Apa Prod Deva, Victor Arion, dă asigurări că avaria a fost remediată, dar se arată nemulţumit de zvonul care circulă în prezent, cum că apa se va opri din nou.

Isterie generală

Totul a început în data de 9 aprilie, vinerea trecută, atunci când în apropierea localităţii Strei, o bucată din conducta principală, care transportă apa din staţia de epurare de la Sântămărie Orlea spre Deva, a explodat. Avaria a făcut ca reprezentanţii Apa Prod să fie nevoiţi să oprească distribuţia apei în trei localităţi din judeţ, dar şi în satele care se află între staţia de epurare şi Deva. Potrivit cetăţenilor afectaţi, situaţia nu ar fi deranjat atât de mult, dacă ar fi fost anunţaţi din timp că nu vor avea apă şi dacă Apa Prod s-ar fi ţinut de cuvânt privitor la data în care apa ar fi trebuit să curgă din nou la robinete. Tocmai din cauză că avaria a durat mai mult cu aproape 24 de ore faţă de timpul prevăzut, în Deva s-a creat o isterie generală, zvonurile că apa se va opri din nou circulând la fiecare colţ de stradă. „Dragi locuitori, apa nu se mai opreşte! Avaria a durat mai mult, pentru că a fost vorba despre două conducte, care trebuiau lipite etanş, dar am întâmpinat unele probleme, din cauza unor tasări ale terenului. Acum, este apă la robinet şi va fi şi de acum înainte. Nu ştiu cine stă la baza acestor zvonuri, dar sunt aproape convins că este vorba despre cineva care nu ne priveşte cu ochi buni, mai exact cineva care vrea să ne facă rău”, spune Victor Arion, managerul general al Apa Prod Deva.

„Să oprească bătaia de joc”

Pe de altă parte, primarul Devei, Mircia Muntean, a declarat că toate acestea nu s-ar fi întâmplat, dacă reţeaua de apă-canal a municipiului ar fi rămas în gestionarea primăriei. „Am luat act de atitudinea nepăsătoare a Consiliului Judeţean Hunedoara, care se dovedeşte un slab gestionar al serviciului de apă-canal. Regret că am cedat prea uşor gestiunea acestui serviciu atât de important pentru fiecare cetăţean al municipiului nostru. Am avut proiecte şi programe mult mai bune decât ei, dar sper şi eu, la fel ca orice cetăţean, să se termine odată cu această bătaie de joc. Minciunile repetate ale celor de la Apa Prod au făcut să se ajungă în situaţia de faţă”, a declarat Mircia Muntean, primarul municipiului Deva.

2 comentarii la „Managerul Apa Prod Deva: „Nu se mai opreşte apa!”

  • Amice, oare cine crezi ca „nu te poate privi cu ochi buni” , decat cei nemultumiti de serviciile proaste pe care le furnizati ?!? Adica, NOI !!!

  • în cartierul Micro 15 nu a venit apa până azi după 16 !!!!
    nu poate nimeni anunţa opririle astea surpriză, nicăieri?

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura