Manager interimar la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Deva

02-livia-orosSpitalul Judeţean de Urgenţă Deva are de ieri un nou manager interimar.
Livia Oros (foto), jurist la Salvital, preia conducerea unităţii medicale, după ce fostul manager, Călin Laza, a demisionat. Acesta a cerut eliberarea din funcţie la mijlocul lunii august, după care a plecat în concediu de odihnă, perioadă în care atribuţiile sale au fost îndeplinite de Gabriel Berceanu, tot jurist de profesie.
Interimatul Liviei Oros va dura maximum şase luni, timp în care Consiliul Judeţean Hunedoara, în subordinea căruia se află spitalul, va trebui să organizeze concursul pentru ocuparea funcţiei de conducere. (N.Bumbac)

15 comentarii la „Manager interimar la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Deva

 • 14 septembrie 2016 la 20:18
  Permalink

  Domnilor doctori, drepti! Asistent sefa e la butoane. Traiasca Primul Tractor al Judetului!

 • 14 septembrie 2016 la 21:19
  Permalink

  Dar MOLOT si LAZA ce erau….?!

 • 14 septembrie 2016 la 21:30
  Permalink

  Cu siguranta nu tractoristi.

 • 14 septembrie 2016 la 22:07
  Permalink

  Dupa cum se comportau (molot si laza) erau mult mai rau ca tractoristii.

 • 15 septembrie 2016 la 2:22
  Permalink

  Si Nistor ce e?

 • 15 septembrie 2016 la 10:01
  Permalink

  Ce capotare jenanta se preconizeaza pentru eXCELENTA sa Nistor.

 • 15 septembrie 2016 la 15:41
  Permalink

  Mai,mai! S au terminat cica pilele! Ce ziceti d le Nistor,jurista care a lucrat cu Molot la Salvital ajunge manager la un spital de talia celui din Deva!!!Sa mai spunem ca aceata Oros a devenit jurist peste noapte, dintr o asistenta medicala mai mult decat mediocra,care termina dreptul pe perioada cat aceasta lucra in spital.Oare cum o fi primit diploma de absolvire??? Si mai ales cine a plantat o ca jurist la Salvital? Oare chiar suntem cu totii prosti! E pila lui Demeter cel care face si desface acum la Spitalul din Deva.Vai ,vai cine mai conduce acest spital! Pana acum Molot cu oamenii lui si acum Nistor cu oamenii lui!!!

 • 15 septembrie 2016 la 16:09
  Permalink

  Mai pezevenghilor de jurnalisti, am innebunit ori noi , ori voi.
  Pai nu ALDE este aliatul PSD in Parlament ???
  Nu tot impreuna vor face noul guvern ??
  Cine a spus ca Molot cu Nistor sunt dusmani pe bune ?!?
  Hai sictir, ca va pricepeti la politica precum closca la vinars.

 • 15 septembrie 2016 la 20:14
  Permalink

  Astia sunt oamenii de valoare sustinuti de PSD?
  Au gasit doar la ALDE ceva? Via Marginean, care a pus-o la Salvital.
  Cum va gestiona fosta asistenta problemele grele dintr-un spital judetean de urgenta?
  Cum se va impune in fata medicilor care o sa-i dea flit cu prima ocazie. Cu tot respectul, dar vacantele medicilor sunt mai multe decat scoala acestei domnite.
  Cam mare palaria pentru D-na! Sau Nistor & comp au nevoie de cineva sa scoata castanele cand va fi cazul… si atunci este perfecta.
  Nu mai luam in calcul ca nu stie nici sa vorbeasca…

 • 15 septembrie 2016 la 22:13
  Permalink

  Mai comentatorilor sub acoperire ce sunteți, sunt convins ca ati lins clanta la Molot iar acum la Nistor iar la d-na manager chiar dacă o vreți defaimata mergeți cu sărumina azi maine. va ascundeți în spatele unor pseudonime fiindcă spuneți minciuni și n-aveti curajul sa va dezvăluiți identitatile. Informați-va exact și nu dezinformați opinia publica, managerul metalurgice a dus spitalul în pragul falimentului iar cei pe care voi ii denigrați facindu i tractorist și asistenta trebuie sa repare

 • 15 septembrie 2016 la 22:50
  Permalink

  Mihai, ai dreptate 😀 Decât managerii lui Molot un fost portar de grădiniță și un metalurgist prefer ca manager o fosta asistenta cu experienta de jurista de peste 10 ani. Judecați puțin înainte de a scrie. Dați șansă oamenilor sa demonstreze ce pot. Pe cel care a fost am văzut a falimentat spitalul

 • 15 septembrie 2016 la 23:51
  Permalink

  Nu s-au terminat pilele, dar trebuia numit un manager care sa-i fie pe plac lui DEMETER si care sa gireze toate potlogariile lui DEMETER, in plus trebuie sa acopere afacerile murdare din spital in care oamenii lui MOLOT au avut un rol determinant.
  Adevarul e ca unitatea se duce de rapa si nimanui nu-i pasa!
  LAZA a facut prapad si nu raspunde in fata autoritatilor, controalele trimise de CJ HD au avut drept scop musamalizarea ilegalitatilor comise de grupul care a condus spitalul in ultimii ani.

 • 16 septembrie 2016 la 8:07
  Permalink

  Mihai, acuzi ca cineva a mintit pe aici?
  Poftim dovada ca este membra ALDE:

  http://www.prefecturahunedoara.ro/fileadmin/user_upload/_temp_/AlegeriLoc2016/H_BEC_03.pdf

  Ia vezi ultimul nume de pe lista….
  Asa ca nu mai vorbi daca esti pe langa. Molot si-a pus exact omul de care avea nevoie ca sa-i acopere pe cei dinainte. Inca mai este de furat din greu in spitalul asta.
  Ma lasati cu experienta de asistenta si jurista….
  Urmeaza achizitii din greu in spital si d-na jurista habar n-are ce o asteapta si ce va semna…sau poate ramane ceva cascaval si pentru ea…putin putin.
  Daca isi doream un manager care sa faca ordine si sa se ocupe de spitalul asta puneau un om care lucreaza in sistemul asta de multi ani, cu experienta etc. N-are rost sa mai vb. degeaba.
  Mai vedem ce av fi. Oricum este interimar…

 • 16 septembrie 2016 la 12:10
  Permalink

  Sa fie bine ca sa nu fie rau. Aia care au fost si nu mai sunt, au furat. Cand n-o mai fi nici asta de acum, tot asa o sa se spuna, ca a furat. Si tot asa, din patru in patru ani sau ma rog, cate mandate rezista fiecare. Pana la urma, doar fraierii cred ca cineva isi doreste vreo functie ca sa faca ceva in folosul cetatenilor, oricare ar fi acea functie. Atata ne mai place sa ne cacam pe noi, ca ala a furat, ca ala a dres. Cum zic oltenii: toti fura ! 😉

 • 16 septembrie 2016 la 18:46
  Permalink

  Sunteti toti niste specialisti in aruncat cu c….. Nici una din meserii nu e rusinoasa, nici cea de asistenta, nici cea de tractorist nici de metalurgist.. Felicitari Nistore, ai numit manager la spital un om corect, jurist cu cunostinte medicale practice. Macar nu-i straina de problemele din spital. Pe de alta parte acolo ar trebui sa conduca un *comitet* director si nu sa fie legea bunului plac a unui singur om. Doamnei Livia Oros ii dorim succes si buna colaborare cu multi oameni adevarati din spital, medici, economici, asistenti, etc.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare