Mâine are loc Balul bobocilor de la Liceul de Arte “Sigismund Toduţă” Deva

Adriana Clej

Mâine, 4 octombrie, de la ora 17.00, la Casa de Cultură “Drăgan Muntean” în sala mare, va avea loc Balul bobocilor de la Liceul de Arte “Sigismund Toduţă” Deva.

Tema aleasă în acest an de organizatorii balului este timpul, aceştia doresc să facă împreună cu publicul şi cu bobocii o călătorie în timp. Desfăşurat sub genericul „Trecut. Prezent. Viitor”, evenimentul cuprinde momente din trecutul civilizaţiei, continuând cu nişte exemple din vremurile noastre, iar în final va fi făcut saltul în timp pentru a vedea un posibil viitor.
Pentru asta, fiecare pereche de boboci s-a pregătit pentru a-şi intra în rol, arătând spectatorilor alte vremuri, unele de mult apuse, altele care reflectă vremurile noastre într-un mod amuzant, totul fiind încheiat de o imagine a ceva ce se va întâmpla. Toţi bobocii au pregătit momente în care îşi arată talentul, dar şi pasiunea lor pentru artă, care i-a făcut să urmeze acest liceu şi un stil de viaţă.
Între momentele bobocilor, sunt pregătite surprize, mai mulţi elevi, dar şi foşti elevi ai Liceului de Arte “Sigismund Toduţă” vor cânta pentru a încânta audienţa.
Biletele se pot achiziţiona de la intrarea în Casa de Cultură “Drăgan Muntean”, înainte de începerea balului, sau înainte de la organizatorii balului, care sunt menţionaţi în prezentarea acestuia pe Facebook. Preţul unui bilet este de şapte lei.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.