Politica si administratie

Mai vor un sondaj de opinie

Carmen Cosman

Social-democraţii din Petrila vor încă un sondaj de opinie, care să arate care dintre persoanele care vor să candideze la primărie stă cel mai bine în sondajele interne ale partidului.
Nemulţumiţi de sondajele de opinie realizate de conducerea partidului, reprezentanţii PSD din Petrila au mai cerut încă unul. Sondajele de opinie au fost realizate de o firmă agreată de conducerea centrală a partidului, pentru a stabili care dintre posibilii candidaţi stă cel mai bine în ceea ce priveşte preferinţele electoratului. Acesta intră într-o nouă rundă de sondare a opiniei publice cu reprezentanţii PNL şi PC, în vederea desemnării candidatului USL. La Petrila, au fost patru posibili candidaţi, printre care şi preşedintele organizaţiei, Gheorghe Bobar, fostul viceprimar Dumitru Răscolean, dar şi liderul de la EM Petrila, Ioan Temneanu. Potrivit preşedintelui PSD Hunedoara, Laurenţiu Nistor, Petrila este singura organizaţie mare din judeţ unde rezultatele sondajului nu au fost acceptate.
„Le-am prezentat tuturor rezultatele sondajelor de opinie. Unii le-au recunoscut, alţii au spus că stau mai bine. Cei nemulţumiţi de sondaje au dreptul să comande altul, dar cu o firmă, agreată de conducerea partidului”, a spus Nistor, care este de părere că nu se poate merge pe sondaje nerealiste, pentru că „ne amăgim singuri, ne furăm singuri căciula”. La Petrila, Bobar şi Răscolean ar avea şanse aproximativ egale, iar Nistor susţine că potenţialul candidat ar urma să fie desemnat după o analiză serioasă în Delegaţia Permanentă a PSD.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.