Mai mulţi escroci din Petrila au făcut ravagii în Gorj

Indivizii din Valea Jiului îşi păcăleau victimele şi le lăsau fără bunurile de valoare. Le atrăgeau în capcană sub diferite pretexte, dar au căzut în plasa poliţiştilor.
Gruparea era formată din trei tineri, toţi din Petrila, iar ţinta lor erau telefoanele mobile pe care le plasau imediat la jumătate din preţul practicat de magazine. Petrilenii au comis mai toate infracţiunile pe raza judeţului Gorj. „Poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Târgu-Jiu au reţinut pentru 24 de ore şi introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă, trei tineri, de 19 şi 20 de ani, din oraşul Petrila, bănuiţi de săvârşirea infracţiunii de furt. Aceştia, în seara de 27 iulie, folosindu-se de un pretext şi profitând de neatenţia unui minor de 13 ani, din municipiul Târgu-Jiu, i-ar fi sustras acestuia telefonul mobil, în timp ce se afla pe Strada Victoriei, cauzând un prejudiciu de 2.700 de lei. De asemenea, în seara de 4 august, ar fi contactat o femeie de 30 de ani, din Târgu-Jiu, cu pretextul că intenţionează să-i cumpere un telefon mobil, în valoare pe 2.500 de lei, pe care aceasta îl oferea spre vânzare, pe un site online. Femeia s-a întâlnit cu doi tineri, cărora le-a înmânat telefonul mobil şi accesoriile, în vederea finalizării tranzacţiei, dar aceştia, profitând de neatenţia sa, au fugit cu bunurile“, au spus poliţiştii gorjeni.
Cei trei petrileni sunt bănuiţi că ar mai fi comis şi alte infracţiuni de acest fel şi sunt cercetaţi penal pentru furt. (M.Gânju)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.