Actualitate

Mai mulţi copaci căzuţi la pământ din cauza zăpezii şi vântului. Două maşini, avariate

Mai mulţi copaci s-au prăbuşit la pă­mânt în Valea Jiului, din cauza căderilor de zăpadă, iar în Deva, din cauza vântului din noaptea de du­mi­nică spre luni, două maşini aflate într-o parcare au fost avariate de un arbore căzut peste ele. Pentru înlăturarea efectelor vremii nefavorabile, la faţa locului au intervenit pompierii militari din Petroşani şi Deva, care au tăiat şi îndepărtat copacii aflaţi la pământ, a informat ISU Hunedoara.
„În municipiul Petroşani a fost eli­berată partea carosabilă a DJ 709, zona Parâng, de arbori căzuţi în urma precipitaţiilor sub formă de lapoviţă şi ninsoare, înregistrate noaptea trecută şi în luni dimineaţă. De asemenea, o altă intervenţie a pompierilor din Petroşani a avut loc pe str. Indepen­den­ţei, pentru degajarea unui copac căzut pe trotuar, în apropiere de Şcoa­la generală nr. 6 din localitate. Pom­pierii din Deva au intervenit pe str. Carpaţi pentru a segmenta şi degaja un copac căzut pe două autoturisme par­cate”, a precizat sursa citată.
Pentru judeţul Hunedoara a fost transmisă o informare meteorologică, valabilă până ieri la ora 15,00, pentru intensificări ale vântului (45-55 km/h), precipitaţii locale, iar în zonele mon­tane precipitaţiile pot fi mixte. (A.N.)

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura