„Magneţi” prinşi chiar când vindeau fierul furat

16 iunie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Au fost daţi de gol de maşina cu care transportau fierul furat de la fosta Mină Paroşeni. Poliţiştii îi mai prinseseră în urmă cu puţin timp iar acum au observat maşina în curtea unui centru de colectare a fierului vechi.

”În urma verificărilor, în interiorul autoturismului au fost găsite componente ce se folosesc în industria minieră, provenind din incinta Minei Paroşeni, iar în spatele autoturismului se mai aflau, descărcate, materiale şi componente metalice care au fost cântărite până la sosirea echipajului de poliţie, stabilindu-se că au greutatea de 1.140 kg”, a informat IPJ Hunedoara.
Poliţiştii efectuează cercetări privind comiterea infracţiunii de furt calificat, atât faţă de conducătorul autoturismului, un tânăr de 22 de ani, din municipiul Vulcan, cât şi faţă de cei doi pasageri, identificaţi la faţa locului, în vârstă de 28 şi de 41 de ani. (M. Gânju)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Adolescent condamnat pentru tâlhărie

Adolescentul este recidivist şi a tâlhărit o femeie de 66 de ani, din Petroşani. Pentru că este minor, nu va...

Tâlharul din cimitir a fost trimis în judecată

Tânărul de 20 de ani va rămâne în continuare în arest preventiv, au mai decis magistraţii din cadrul Judecătoriei Hunedoara.

Situaţia infecţiilor cu Covid-19 în judeţ şi la nivel naţional, în 16 iunie 2020

De la începutul monitorizării, şi până ieri, marţi, 16 iunie, în judeţul Hunedoara 640 de persoane au fost confirmate pozitiv...

Închide