LUPTE LIBERE. Sportivii deveni, printre medaliaţi la Cupa României

La finalul săptămânii trecute s-au des­făşurat la Piteşti, în organizarea Federaţiei Române de Lupte libere, întrecerile etapei finale din cadrul ediţiei din acest an a tra­diţionalei competiţii Cupa României, la care au participat circa 450 de sportivi de la ca­te­goria cadeţi. Aşa cum ne-au obişnuit în ultimii ani, luptătorii deveni au urcat pe po­diumul de premiere şi au reuşit per­formanţe deosebite şi la această ediţie.
Astfel sportiva Maria Iana (foto stânga), elevă la LPS Cetate Deva, pregătită de prof. Ioan Ailincăi s-a dovedit a fi cea mai valoroasă luptătoare la categoria 43 kg unde a reuşit să se impună în faţa celorlalte competitoare şi a câştigat locul I, medalia de aur şi trofeul Cupa României.
Două medalii de bronz au cucerit Rareş Drăgan (categoria 92 kg) şi Andreea Bocănici (categoria 57 kg) ambii legitimaţi la secţia de lupte libere de la LPS Cetate Deva, unde sunt pregătiţi de prof. Suraj Moravan.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Simona Halep va juca în Billie Jean King Cup

Simona Halep (29 de ani) şi-a încheiat prematur aventura la Miami Open (23 martie – 3 aprilie), dar pentru a

Campionatul European de atletism pe echipe la Cluj Napoca

Campionatul European de Atletism pe Echipe, Liga 1 se va desfăşura în perioada 19 şi 20 iunie 2021, la Cluj

Lewis Hamilton a câştigat în Bahrain

Pilotul britanic Lewis Hamilton (Mercedes) a câştigat Marele Premiu al Bahrainului, prima cursă a Campionatului Mondial de For­mula 1 ediţia

Închide