Sport

LUPTE LIBERE. Luptătorii, medalii de toate metalele

Mai mulți luptători din județ au participat la Reșița la Campionatul Național Școlar de Lupte libere. Spor­tiva Mihaela Szabo, elevă la Liceul „Dragomir Hurmuzescu” Deva, legi­t­imată la Secția de la LPS Cetate a câș­tigat medalia de argint la categoria 40 de kg.

Secție de performanță
Colega ei de club, Denisa Obrejan, elevă la Liceul Sportiv Cetate Deva, a reușit o per­for­manță deosebită, cu­ce­rind me­da­lia de argint la categoria 43 de kg. Ambele sportive sunt pregătite de prof. Matei Partenie. Legitimat la aceeași secție de performan­ță de la clubul devean, elevul Rareș Drăgan, pre­gă­tit de prof. Suraj Moravan, a câștigat medalia de bronz la categoria 110 kg. Din grupa profesorului Suraj Moravan, rezultate bune au mai obținut Ana Tomuș, locul V la categoria 43 de kg, Marius Scornea, locul VII la ca­te­go­ria 71kg, Laurențiu Logojan, locul VII la categoria 80 de kg, iar Alexandra Almășan s-a situat pe locul IX la categoria 61 de kg. În fine, sportivul Ștefan Bartalics a ocupat locul VII la categoria 60kg, el fiind pregătit de prof. Cosmin Văcărașu. Reprezentanții secției de la CSS Hunedoara, pregătiți de prof. Ioan Boca și Mihai Streulea, au fost și ei printre cei cu rezultate no­tabile. Tânăra Mădălina Streulea a cucerit medalia de argint la categoria 49 kg, iar Mihai Barbuci s-a clasat pe locul V la categoria 45 kg.
Au fost prezenți la întreceri și spor­tivii de la CSS Petroșani, coordonați de prof. Gheorghe Răducu și Cristian Popa. Luptătorii din Valea Jiului s-au întors acasă cu două medalii de aur, cu­cerite de Ianis Monete la categoria 51 de kg și de Iulia Moldovan la categoria 69 de kg, o medalie de argint prin Daniela Chiriav la categoria 57 de kg și o medalie de bronz obținută de Denis Ungureanu la categoria 71 kg.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura