Lucrurile merg din rău în mai rău cu noul virus

6 octombrie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate, Flash

Adriana Năstase

Un angajat al Consiliului Judeţean Hune­doara, Oneţiu Teofil, a murit, luni, la spital, după ce s-a infectat cu noul virus. Bărbatul a suferit mai întâi un infarct, apoi un blocaj renal şi în final hemoragie digestivă.
O altă salariată de la instiuţia respectivă se află în comă de trei săptămâni la un spital din Timişoara, tot din cauza acestui virus. „Co­lectivul Consiliului Judeţean Hunedoara de­plânge dispariţia prematură a unui coleg extraordinar şi, totodată, vechi angajat al instituţiei, Teofil Oneţiu. Conducerea şi co­legii sunt cu sufletul alături de familia îndo­liată în aceste clipe extrem de grele şi de triste pentru toţi! Sincere condoleanţe!”, a transmis Con­siliul Judeţean Hunedoara.
Şi la fabrica SEWS-R din Deva este un focar de coronavirus, spune Sebastian Mezei, di­rec­torul DSP Hunedoara. Ieri erau înregis­trate 14 ca­zuri de angajaţi depistaţi pozitiv cu noul vi­rus. “Este un focar la această fa­brică, cazurile au venit pe rând. Miercuri vor merge colegii mei la fabrică pentru ancheta epidemiologică. Cei de la SEWS-R sunt bine organizaţi, au mii de an­ga­jaţi, se iau măsurile care trebuie aici”, a de­cla­rat Sebastian Mezei, directorul DSP Hunedoara.
Ieri s-au înregistrat 23 ded cazuri noi de bol­navi cu noul virus în judeţul nostru.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Percheziţii la comercianţii de cherestea

Ieri, marţi, poliţişti din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Gorj au efectuat patru percheziţii pe raza judeţelor Gorj...

O rulotă, căsuţe şi tarabe răsturnate de vântul extrem de puternic din Transalpina

Rafalele de vânt extrem de puternice din noaptea de luni spre marţi au provocat dis­trugeri în zona de creastă din...

Bătaie în cartierul Colonie din Petroşani

Bătaie a avut loc între cinci persoane în cartierul Colonie din Petroşani, iar printre combatanţi s-a aflat şi un adolescent...

Închide