Lucrurile merg din rău în mai rău cu noul virus

Adriana Năstase

Un angajat al Consiliului Judeţean Hune­doara, Oneţiu Teofil, a murit, luni, la spital, după ce s-a infectat cu noul virus. Bărbatul a suferit mai întâi un infarct, apoi un blocaj renal şi în final hemoragie digestivă.
O altă salariată de la instiuţia respectivă se află în comă de trei săptămâni la un spital din Timişoara, tot din cauza acestui virus. „Co­lectivul Consiliului Judeţean Hunedoara de­plânge dispariţia prematură a unui coleg extraordinar şi, totodată, vechi angajat al instituţiei, Teofil Oneţiu. Conducerea şi co­legii sunt cu sufletul alături de familia îndo­liată în aceste clipe extrem de grele şi de triste pentru toţi! Sincere condoleanţe!”, a transmis Con­siliul Judeţean Hunedoara.
Şi la fabrica SEWS-R din Deva este un focar de coronavirus, spune Sebastian Mezei, di­rec­torul DSP Hunedoara. Ieri erau înregis­trate 14 ca­zuri de angajaţi depistaţi pozitiv cu noul vi­rus. “Este un focar la această fa­brică, cazurile au venit pe rând. Miercuri vor merge colegii mei la fabrică pentru ancheta epidemiologică. Cei de la SEWS-R sunt bine organizaţi, au mii de an­ga­jaţi, se iau măsurile care trebuie aici”, a de­cla­rat Sebastian Mezei, directorul DSP Hunedoara.
Ieri s-au înregistrat 23 ded cazuri noi de bol­navi cu noul virus în judeţul nostru.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.