Lucrătură „murdară” lângă primărie

Nicolle Ebner

O societate comercială din Deva a scăpat ca prin urechile acului de amenda maximă, de 10.000 de lei, ce poate fi aplicată de primărie, pentru nerespectarea domeniului public.

Alee pietonală, depozit de bitum

Zilele trecute, reprezentanţii unei firme au efectuat lucrări de amenajare a unei curţi interioare. Spaţiul comercial este amplasat în imediata apropiere a Primăriei Deva, iar strada care face legătura între primărie şi prefectură este declarată alee pietonală. Asta nu i-a împiedicat pe patronii respectivi să răstoarne o basculantă de mare tonaj de bitum încins, exact în faţa restaurantului ce urmează a fi deschis. E drept că puseseră ceva cartoane de protecţie, numai că bitumul basculat s-a împrăştiat cu mult peste ele.

Noroc că unii trecători, deranjaţi de smoala care li se lipea de talpa pantofilor – nu aveai pe unde să calci, decât prin bitumul împrăştiat pe toată strada – au pus mâna pe telefon şi au sesizat Poliţia Comunitară şi Primăria Deva. „Am identificat patronul firmei, căruia i s-a pus în vedere că, dacă nu curăţă strada, va primi amenda maximă ce se acordă în astfel de cazuri”, a declarat viceprimarul Cosmin Costa. Cu un funcţionar de la primărie şi cu comunitarii pe cap, patronii au ieşit repede la curăţat mizeria pe care o făcuseră.

4 comentarii la „Lucrătură „murdară” lângă primărie

 • 13 iulie 2010 la 9:58
  Permalink

  Asa se face o NON STIRE!!! Nicole, renunta la stilul de presa al anilor 90! Crede-ma ce faci tu nu se numeste presa! E asa un fel de ..DRAGA JURNALULE!!

 • 13 iulie 2010 la 17:33
  Permalink

  Mama, ce urechi mari avea acu ala prin care au scapat de amenda!

 • 13 iulie 2010 la 17:38
  Permalink

  Nicole, nu’l baga in seama pe impersonalul impersonal. El a facut jurnalism la SH-ID.

 • 14 iulie 2010 la 10:29
  Permalink

  Nea Anton ..las/o jos ca măcăne! Pe bune…asta e articol de presă?
  A venit unu cu bascula…si a rasturnat niste bitum..Si frate…cand a venit angajatu primariei s/au ***** aia pe ei..

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Daria, o minte rapidă şi strălucitoare

Şahista Daria Vişănescu (foto) a făcut din nou dovada talentului său excepţional, câştigând medalia de bronz la categoria 14 ani,...

Doliu la Minerul Lupeni

Antrenorul secund al echipei Minerul Lupeni, Rus Iosif, a decedat, duminică seara, în urma unui atac de cord. În vârstă

Gligor rãmâne subprefect, Inişconi la Minvest

Preşedintele interimar al filialei judeţene PDL Hunedoara, Tiberiu Iacob Ridzi, evită să spună oficial care dintre cei doi subprefecţi susţinuţi...

Închide